Sådan konverteres XBox-spil til 360

Elementer, du har brug for

  • Xbox Live-konto

  • Xbox 360-harddisk

En af fordelene ved at eje en Xbox 360 er bagudkompatibilitet med et antal spil i det originale Xbox-bibliotek. Selvom det ikke er i stand til at spille hvert Xbox-spil, er Xbox 360 i stand til at køre mere end 400 Xbox-titler ved hjælp af emulering. Hvis du har den originale spildisk, er det nemt og så simpelt at konvertere dine gamle Xbox-spil til spil på din nye Xbox 360 som at holde din konsol opdateret.

Tjek Xbox.com for at afgøre, om dit spil er kompatibelt til afspilning på din Xbox 360. Der er et link i afsnittet Referencer.

Installer din Xbox 360-harddisk, hvis den ikke allerede er. Tilslut Xbox 360 til internettet ved hjælp af et Ethernet-kabel eller den trådløse Xbox 360-netværksadapter (sælges separat).

Tænd din Xbox 360, og log ind på din Xbox Live-konto. Hvis dit system kræver en opdatering, skal du følge instruktionerne for at fuldføre processen. Du har brug for den seneste systemopdatering for at kunne afspille originale Xbox-spil.

Åbn diskskuffen, og indsæt et af dine originale Xbox-spil. Dette udløser et program for at aktivere bagudkompatibilitet. Dit system beder dig om en opdatering, hvis det er nødvendigt.

Vent på, at applikationen er færdig. Hvis du afbryder processen, kan det skade din konsol.

Advarsler

Du skal have en Xbox 360-harddisk for at kunne spille originale Xbox-spil.