Sådan tilsluttes en Wii til et Mitsubishi TV

Når det kommer til at tilslutte en Nintendo Wii til et Mitsubishi TV, er processen næsten den samme som for ethvert andet tv- og spilsystem. Fordi de fleste nye fjernsyn er kommet af med almindelige AV-indgange - det røde, hvide og gule kabel - til fordel for HDMI- og komponentvideoindgange, vil komponentvideokablet være den nemmeste metode til at tilslutte din Wii. Det vil også give en højere opløsning video end standard AV-kabler.

Find komponentvideoindgangene på bagsiden af ​​dit Mitsubishi TV. Når du kigger bag på tv'et, er komponentindgangene på højre side af tv'et.

Sæt videostikene på komponentkablet i komponentvideoindgangene bag på tv'et. Det grønne stik til det grønne input, det blå stik til det blå input og det røde stik til det røde input.

Sæt lydstikkene på komponentkablet i komponentlydindgangene bag på tv'et. Det røde stik går ind i det røde input og det hvide stik i det hvide input. Sæt ikke det gule lydstik i tv'et.

Tilslut den anden ende af komponentkablet - den rektangulære ende - til Digital AV Out-porten på Wii. Digital AV Out-porten er placeret på bagsiden af ​​Wii ved siden af ​​DC Input Connector, som du bruger til at tilslutte AC-adapteren.

Sæt Wii-vekselstrømsadapteren i DC-indgangsstikket på bagsiden af ​​Wii.

Tænd for dit Mitsubishi TV.

Tænd din Wii.

Tryk på “Input” -knappen på dit Mitsubishi TVs fjernbetjening for at få vist en liste over alle indgangene på dit TV.

Tryk på pil ned, som er under OK-knappen, indtil du når komponentindstillingen, og tryk på knappen "OK".

Tips

Afhængigt af hvilken model Mitsubishi TV du har, kan adgang til listen over input variere lidt.