Sådan tager du billeder til Google Maps

Google Maps er et alsidigt værktøj til at udforske verdens geografi. Tjenesten er gratis og giver mange funktioner såsom kortlagt gaderetning, mens et satellitlag giver luftfotografering. Google Maps indeholder også tusindvis af fotos, der er indsendt af brugerne. Disse fotos er mærket med en bestemt placering og viser de forskellige begivenheder og vejr, som forskellige mennesker oplever i et givet område. Det er muligt for alle at tage billeder og sende dem til Google for mulig optagelse på Google Maps. Ikke alle billeder er dog godkendt.

Trin 1

Tag billeder af ethvert sted. Billederne kan omfatte bygninger, monumenter, restauranter, landskaber eller ethvert andet nyttigt identificerende kendetegn ved stedet.

Trin 2

Overfør fotos til din computer. For de fleste digitale kameraer involverer dette et USB-kabel, der er tilsluttet mellem kameraet og computeren.

Trin 3

Besøg Panoramio-webstedet og tilmeld dig en konto på www.panoramio.com. Dette Google-tilknyttede websted er hoveddøren til deling af geografiske fotos af verden. De brugerafsendte fotos, der vises på Google-kortlægningstjenester som Google Earth og Google Maps, sendes først via Panoramio.

Trin 4

Upload fotos til Panoramio ved hjælp af din Panoramio-konto.

Trin 5

Kortlæg fotos på Panoramio-webstedet. Denne proces er nødvendig for, at Google kan forstå, hvor billederne er taget, og hvordan man knytter dem til rigtige placeringer. Du kan kortlægge et foto ved at klikke på kortbilledet på webstedet eller søge efter en adresse, by eller et vartegn. Nøjagtige koordinater kan også indtastes i adressefeltet til kortlægning ved hjælp af denne metode.

Fortsæt med at uploade yderligere fotos over tid, hvis det ønskes. Der er ingen garanti for, at Google godkender alle fotos. For at de skal være gyldige kandidater, skal alle fotos kortlægges til steder i Panoramio. Du ved, om et foto er inkluderet i Google-tjenester, når en note vises under billedet, mens du er logget ind på Panoramio. Noten angiver, at billedet er valgt, og identificerer hvilke Google-tjenester der nu inkluderer det.