Skift skærmens lysstyrke og stop skærmen automatisk justering på iPhone

IPhone, iPad og iPod touch-skærme har præcise lysstyrkekontroller, og takket være en lyssensor er de kloge nok til automatisk at justere lysstyrken afhængigt af miljøbelysningsforholdene. Men det er ikke altid perfekt, især hvis du bruger det om natten, og hvis du er i skiftende lysforhold, kan adfærd reducere batteriets levetid.

For at sætte en stopper for disse autojusteringer af lysstyrken og for at ændre og indstille lysstyrkeniveauet på iPhone til alt, hvad du vil, kan du gå til iOS Settings-appen og skifte en switch. Du kan også bruge dette til at ændre skærmens lysstyrke til enhver lysstyrke eller dimnessindstilling, du vil have

Sådan ændres skærmens lysstyrke på iPhone, og Stop Autojustering af lysstyrken

Du kan få direkte kontrol over, hvordan lysstyrken i displayet fungerer iOS via systemindstillinger, og det er nemt at bruge til præcision:

  1. Åbn indstillinger-appen på iPhone og tryk på "Display & Brightness" (ældre iPhones vil markere dette som "Lysstyrke og baggrund")
  2. Juster lysstyrken skyderen for øjeblikkelig reaktion
  3. Vend "Auto-Brightness" til OFF for at få skærmen til at stoppe automatisk justering af lysstyrken

Indstillingen er den samme i alle versioner af iOS, selv om den kan se lidt anderledes ud på moderne versioner i forhold til tidligere med ældre enheder. Ikke desto mindre er det altid en skyder, der giver dig mulighed for at justere skærmens lysstyrke, og der er en indstilling for automatisk lysstyrke for at slukke eller slukke for skærmen, hvis du vil.

Kombinationen af ​​indstillingen med Auto-Lysstyrke OFF betyder, at skærmen forbliver på det nøjagtige niveau, der er indstillet af skyderen, det ændres ikke afhængigt af ydre lysforhold. Ligeledes vil indstillingen af ​​lysstyrkeniveauet med skyderen og automatisk holde aktivering gøre det til en øvre grænse, mens skærmen ikke vil gå lysere end det, der er angivet.

Skærmen kan være ekstremt lys, hvilket gør det muligt at læse direkte i direkte sollys, men for de fleste anvendelser og for længere batterilevetid finder du en indstilling så lav som 1/3 eller 1/4 er mere end tilstrækkelig til indendørs og udendørs situationer.,

Dette er faktisk en forholdsvis anstændig måde at holde batterilevetiden konsistent, da vedligeholdelse af et tolerabelt lavere lysstyrkeniveau kan have en betydelig indvirkning på batterilevetiden på iPhone og næsten alle andre mobile enheder, og forhindre de virkelig lyse opadgående svingninger vil trække mindre strøm . Du kan også justere automatisk låsningsfunktionen, som også kan dæmpe skærmen og slukke den efter en bestemt periode med inaktivitet.

iPad- og iPhone-ejere ved, at justering af skærmens lysstyrke ikke er en universel proces på tværs af iOS-enheder, og på iPad er lysstyrkeniveauet altid tilgængelig i proceslinjen. Hvorfor den funktion er ikke den samme på en iPhone eller iPod touch er også lidt af et mysterium, men fremtidige versioner af iOS kan muligvis rette op.