Sådan testes en bilstereo

Du bør bench-teste en bilstereo, før den installeres, især hvis det er en brugt enhed. Dette sparer dig for at forsøge at foretage fejlfinding, når det er installeret i den trange fjerdedel af køretøjets instrumentbræt. Bench-test af en bilstereo er en ligetil proces, da højttalerkabler er parret i farver, der er standard i hele branchen. Du kan hurtigt bench-teste en bilstereo med et par testledninger, en ekstra højttaler og en strømkilde.

Trin 1

Klip fire, 2-fods jumperledninger fra rullen med elektrisk ledning. Strip en halv tomme isolering fra enderne af hver ledning med den elektriske tang.

Trin 2

Sæt stereoanlægget ned med skærmen mod dig. Find de fire par højttalertråde: to hvide, venstre front; to grå, højre foran; to grønne, venstre bageste; to violette, højre bagpå. De ensfarvede ledninger er positive; stribet er negativt.

Trin 3

Fastgør enden af ​​en jumpertråd til den positive ledning på testhøjttaleren med et alligatorclips. Tilslut den anden ende af jumperen til den positive ledning af det grå par. Gentag med den anden jumperkabel for den negative højttalerkabel.

Trin 4

Sæt antenneledningen i antennestikket på stereoanlægget.

Trin 5

Fastgør den ene ende af en tredje ledning til den positive pol på batteriet med en alligatorclips. Klip den anden ende af ledningen til de røde, gule og orange ledninger, der kommer fra stereoanlægget. Fastgør den fjerde jumperledning til stereoanlæggets bageste jordforbindelse, og den anden ende til batteriets negative terminal.

Trin 6

Tænd for stereoanlægget. Kontroller displayet for strøm. Juster lydstyrkeknappen og venstre-højre og bageste fade-kontrol, mens du lytter efter lydstyrken til at falme ind og ud i overensstemmelse hermed.

Sluk for stereoanlægget, og flyt jumpertrådene til det næste par eller de næste ledninger. Gentag for hvert par farvede ledninger.