Fordelene og ulemperne ved computerspil

Computerspil er til tider meget ondskabsfuldt for voldsniveauet i nogle spil og for den tid, det hævdes at kunne bruges til mere produktive anvendelser. Nogle fordele ved spil er, at det har uddannelsesmæssige applikationer, øger den visuelle behandling af information og lærer færdigheder til problemløsning.

Vold oprettet

Fordelene og ulemperne ved computerspil

Vold i spil har en utvivlsom negativ effekt på spillere, hvilket gør dem mere tilbøjelige til selv at være voldelige, ifølge Craig Anderson fra American Psychological Association. Han påpeger, at eksperimenter i laboratoriet og i marken og studier i længderetning og tværsnit har alle vist, at dette er sandt. Spilens interaktive karakter gør dem mere indflydelsesrige i undervisningen i vold end mere passive medier som tv eller bøger.

Spildt tid

Fordelene og ulemperne ved computerspil

Tiden tilbragt foran computeren er steget for børn i alderen 8 til 18, og mediebruget ligger nu på gennemsnitligt 7,5 timer om dagen under hensyntagen til computere, tv og andre medier, som rapporteret i en undersøgelse foretaget af Kaiser Foundation. En stor del af tiden bruges f.eks. På multitasking eller ved at kombinere tv- og videospil. Halvdelen af ​​de adspurgte sagde, at de havde en egen computerspilkonsol på deres værelse. Derudover er tid brugt på læsning faldet.

Uddannelsesmæssige fordele

Gaming, Gaming ulemper, Gaming uddannelsesmæssige, Gaming fordele, Gaming vold

Spil har uddannelsesmæssige anvendelser, for eksempel ved at undervise i økonomiske færdigheder som at forhandle og købe strategier og bruges i økonomikurser på universitetsniveau til at gøre det. For eksempel tillader mange spil spillere at samle point eller penge og derefter købe ting, der fremmer deres interesser i spillet. Disse funktioner simulerer markeder og kan faktisk blive varer uden for spillet.

Informationshåndtering

Gaming lærer folk at behandle visuel information hurtigere end ikke-spillere. I et samfund, hvor visuelle medier skubber mere og mere information til publikum hele tiden, kan dette give spillerne en fordel i behandlingen af ​​det.

Problemløsning

Fordelene og ulemperne ved computerspil

Gaming lærer færdigheder til problemløsning. Spillere får et sæt regler, de skal følge, og skal finde ud af den bedste strategi for at nå de mål, der er sat i spilkonteksten. Hvis spillet har flere spillere eller hold, udføres problemløsningen i en social sammenhæng, som lærer folk at kommunikere og samarbejde.