Sådan afblokeres et hjemmetelefonnummer

Moderne teknologi giver dig mulighed for at skjule din identitet, når du foretager næsten ethvert opkald fra dit hjem. Imidlertid er det til tider praktisk at lade din opkaldte part vide, at du ringer, før hun tager telefonen. Du kan fjerne blokeringen af ​​dit hjemmetelefonnummer på opkalds-ID-enheder pr. Opkald eller permanent, afhængigt af dit behov.

Fjernelse af opkald pr. Opkald

Trin 1

Ring * 82 på din telefon. Dette er den universelle kode til at fjerne blokeringen af ​​dit nummer, hvis du har en per-line-blokeringstjeneste fra din telekommunikationsudbyder.

Trin 2

Ring til nummeret på den fest, du ønsker at nå. Når den ikke-blokerende korte kode er indtastet, kan du ringe til din fest som normalt, og han vil være i stand til at se dit nummer via opkalds-id. Hvis din opringede parts opkalds-id også viser navnet på den, der ringer op, så vil han se det ud over dit telefonnummer.

Gentag efter behov. Da den universelle kode * 82 kun er en midlertidig måde at afsløre dit nummer på, skal du indtaste det før hvert opkald, du vil fjerne blokeringen.

Fjernelse af blokering pr. Linje

Trin 1

Ring til din tjenesteudbyder. Kun din telekommunikationsudbyder kan permanent blokere enhver linje, som du har bedt om at forblive skjult på opkalds-id'er.

Trin 2

Bed kundeservicemedarbejderen om at fjerne blokering pr. Linje på en hvilken som helst linje, som dine kaldte parter ønsker at blive kendt.

Spørg, om der er gebyrer forbundet med at afslutte spærringstjenesten. Da Federal Communications Commission ikke regulerer intrastatblokering og -blokering af telefonopkald, varierer gebyrer for tilføjelse eller fjernelse af denne service efter operatør.