Sådan lærer du Eaglesoft

Eaglesoft er et computersoftwareprodukt fremstillet af Patterson Dental. Eaglesoft tillader et tandlæge kontor at styre alle aspekter af praksis. Der er forskellige metoder, hvormed du kan lære ind og ud af Eaglesoft. Learning Eaglesoft giver et tandlæge mulighed for at strømline alle aspekter af virksomheden i et program.

Se den praksisstyringssoftware, der følger med Eaglesoft-pakken. CD'en indeholder en række webinars, der er designet til at træne dig i det grundlæggende i Eaglesoft. Emnerne inkluderer forsikringsbetalinger, dækningsbøger, gebyrplaner, servicekoder, behandlingsopgørelser, sygehistorie og ny patientopsætning.

Deltag i et Eaglesoft træningsseminar. Seminarerne starter kl. 9 og slutter kl. Du skal registrere dig på forhånd til træningsseminarerne. Se Eaglesofts websted for opdaterede oversigter over seminarer i dit område.

Tilmeld dig et live Eaglesoft-webinar. Disse eSupport-webinarer kræver en højhastighedsinternetforbindelse og et headset. Registrering til disse sessioner er begrænset. Eaglesoft registrerer disse live-sessioner og offentliggør sessionerne på hjemmesiden under FAQ-sektionen. Hvis du ikke kan deltage i live webinarer, kan du downloade de optagede sessioner i FAQ-sektionen. Disse webinarer inkluderer sessioner om funktionerne Caesy, Cerec, Emagine, Eservices, Inlab og Nsite. Yderligere sessioner beskæftiger sig med klinisk, digital og overordnet træning i praksisledelse inklusive Eaglesoft.

Kontakt supportcentret på 800-475-5036 for at tale med en specialist. Hun kan hjælpe dig med alle spørgsmål, du har angående softwaren. Du kan også kontakte support via e-mail eller live chat.