Apple Electric Car Tentatively Planlagt til 2020 Produktion

Apple har til hensigt at påbegynde produktionen på deres rygerede elbilprojekt "så tidligt som 2020", ifølge en ny rapport fra Bloomberg.


Hvis du håbede på at se en Apple-bil, der kørte rundt i gaderne meget hurtigere end det, kan du blive skuffet, men en hård produktionstidslinje på fem år er tilsyneladende på linje med, hvad bilproducenter plejer at bruge til at udvikle en bil. Bloomberg siger, at Apple har omkring 200 mennesker, der arbejder på projektet, men advarer om, at Apple altid kan beslutte sig for at producere en bil:

"Apple kan beslutte at skrabe sin bilindsats eller forsinke det, hvis ledere er utilfredse med fremskridt, som de tidligere har gjort med andre hemmelige projekter, sagde folkene. Bilholdet, der allerede har omkring 200 mennesker, begyndte at ryge op inden for de sidste par måneder, da firmaet søgte eksperter inden for teknologier til batterier og robotik, sagde en af ​​befolkningen. "

En separat rapportform New York Times nævner, at Apples elbilprojekt i øjeblikket er i "prototype fase" og bekræfter den grove holdstørrelse på 200 personer, hvoraf mange kommer fra organisationer, der "specialiserer sig i batteri- og bilteknologier".

Bloomberg-historien nævner, at Apple har tilbudt lukrative lønpakker og ansætter bonusser til Tesla-medarbejdere, der forlader at deltage i virksomheden. En separat rapport fra 9to5mac detaljerede en række nye lejemål hos Apple, der tilsyneladende arbejder på bilprojektet.

Rygterne om, at Apple arbejder på en elbil, er kommet som en overraskelse for mange. Det er vigtigt at huske på, at selv om meget pålidelige nyhedsorganisationer, herunder The Wall Street Journal, Reuters, Bloomberg og Financial Times, rapporterer om en Apple-elbil, er historien bare det, en rygte.

(Ovenstående billede en bil mockup oprettet af The Onion, ja, The Onion)