Forsikre en iPhone, iPad og andre dyre elektronik til billig

Hvis du nogensinde har droppet din iPhone eller spildt en drink på en iPad, har du sikkert forstået lidt for sent, at få disse dyre enheder forsikret er en god idé. Der er meget forvirring om, hvad der er den bedste måde at gå på om at forsikre dyre gadgets, og der er en million tredjepart garantier og forsikringsplaner derude, der spænder fra $ 100 - $ 200 / år, der dækker iPhone, iPad, din MacBook, etc.

Før du hopper ind i en bestemt tjeneste, skal du tjekke noget, der hedder en politik for "personlige artikler floater":

Du kan forsikre disse typer af varer [iPhone, iPad] på en mini-forsikring, der kaldes en indenrigspolitik, eller mere almindeligt, en "personlig artiklerflytter", og prisen er pennies på dollaren

Jeg havde aldrig hørt om dette, før en af ​​vores læsere sendte os dette link fra en forsikringsbranche blog, der anbefaler politikken.

Tilsyneladende kan en personlig artikler politik dække næsten alt, og ofte koster så lidt som $ 15- $ 20 per år. Den anden store del? Der er normalt ingen fradragsberettigede, og de dækker enhver form for tab: tyveri, skade, tab, du navngiver det.

Jeg forestiller mig, at du bare kontakter dine generelle hussejere eller lejere forsikringsagent for at diskutere tilføjelse af denne type politik, og jeg må sige, at dette virker som godt råd til ikke kun din iPad og iPhone, men måske din iMac, MacBook og andre dyre gadgets som godt.