Sådan åbnes .Sit-filer på en pc

Stuffit, eller .sit, er et format, der bruges til at komprimere filer, primært til Macintosh-operativsystemet. (Et eksempel på en populær Windows-komprimering er .zip.) Disse formater reducerer størrelsen på video-, musik- og softwarefiler, så de tager mindre plads på lagringsmedier, og så de nemt kan downloades fra en webside. For at bruge disse filer skal du dog åbne (dekomprimere) dem. Heldigvis kan selv pc-brugere dekomprimere en .sit-fil.

Trin 1

Download og installer et gratis .sit-dekompressionsprogram som Stuffit Expander eller Aladdin Expander. Kør softwaren for at få vist programvinduet.

Trin 2

Vælg menuen "Filer" og "Åbn" for at få vist dialogboksen "Åbn". Som standard viser programmet alle .zip- og .sit-filerne i mappen "Mine dokumenter".

Trin 3

Naviger til placeringen af ​​.sit-filen, og dobbeltklik for at få vist filindholdet i programvinduet.

Trin 4

Klik på det indhold, du vil udtrække. For at vælge mere end en fil skal du bruge tasterne "Skift" eller "Kontrol" med hvert klik.

Klik på "Uddrag", og naviger derefter til den mappe, hvor udtrækningen skal gemmes. Klik på “OK” for at udvide filen til mappen.