Hvordan formaterer jeg en DVD-fil til e-mail?

Det er muligt at sende indholdet på en DVD via e-mail; der er dog ændringer, du skal foretage på hvert materiale på DVD'en, så det kan sendes. Dette er en hurtig proces, men det kræver dvd-ripingsoftware. Når du har sendt det via e-mail, skal modtageren have lignende software, så han kan sætte stykkerne sammen igen og brænde det til en DVD.

Trin 1

Placer DVD'en i dit diskdrev, og åbn din rippesoftware.

Trin 2

Riv DVD'en på din computer. Dette vil skabe flere forskellige filer og elementer af informationen - de forskellige stykker lyd og billede og kodningsinformation.

Trin 3

Placer alle filerne og elementerne i en mappe. Sørg for at mærke denne mappe som noget, du kan huske, så du kan finde den, når du går til e-mail.

Trin 4

Højreklik på mappen og vælg "Send til". Vælg derefter "Zippet fil." Dette vil zip hele mappen i en håndterbar størrelse.

Trin 5

Åbn dit e-mail-program, og klik på "Ny besked." Skriv din besked, og klik derefter på "Vedhæft" for at vedhæfte DVD-filen til e-mailen. Klik på "Gennemse", og gennemse derefter din computer, indtil du finder den fil, du har gemt på dit skrivebord. Klik på den for at vedhæfte den til din e-mail.

Klik på send for at sende e-mailen.