Sådan geninstalleres Office uden en CD

Microsoft Office-softwarepakken fås i traditionelt cd-rom-format og tilbydes også som download af Microsoft. Metoden til køb dikterer metoden til geninstallation af Office.

Systemgendannelse

Hvis din Office-software blev afinstalleret eller beskadiget af et nylig computerproblem, skal du køre en Windows-systemgendannelse ved at klikke på "Start", vælge "Alle programmer", vælge "Tilbehør", klikke på "Systemværktøjer" og vælge "Systemgendannelse." Vælg et gendannelsespunkt, før din software ikke fungerer korrekt, for at gendanne det.

Geninstaller med en produktnøgle

Microsofts websted giver downloads af deres Office-pakke, så brugerne kan opleve en gratis prøveversion af softwaren. Hvis du har din produktnøgle, som typisk er trykt på både cd'en og den indvendige emballage på Microsoft-produkter, skal du indtaste den, når du bliver bedt om det efter download og installation af Office. Hvis du downloadede din Office-software, sendes produktnøglen til dig ved køb og logges med dit købsside.

Ingen produktnøgle og ingen cd

Uden både din originale produktnøgle eller cd-rom er Microsoft Support ikke i stand til at yde hjælp. Der skal købes en ny Office-softwarepakke.