Fastgørelse "Applikationen" Application.app "er ikke længere åben" Mac Error

En af de mere glimrende ordlydte Mac-fejl, du måtte støde på, er den nysgerrige "Applikationen 'Application.app' er ikke længere åben." Message. Denne fejl vises ofte, når du forsøger at interagere med Forhåndsvisning, Finder, Damp eller mange andre apps enten gennem en af ​​de apps relaterede filer eller via selve appen. Når du først ser "Programmet ikke åbner længere" -fejl, er den navngivne app grundlæggende utilgængelig og utilgængelig og sidder fast. Før du bliver alt for bekymret over hvad dette betyder, viser vi dig nogle få måder til at rette fejlmeddelelsen "Programmet ikke længere" i Mac OS.


"Programmet er ikke åbent længere", er fejlen typisk forbundet med den pågældende applikation at blive uresponsibel og ubrugelig, men den vises stadig som åben i Dock, og ofte vises vinduer og tilhørende elementer på skærmen stadig som om den er åben. Ikke desto mindre mener Mac OS og Mac OS X, at appen ikke er åben på trods af at den ser åben, så for at genvinde adgangen til den pågældende applikation skal du dræbe den tilknyttede app eller proces.

Fastgørelse "Programmet er ikke åbent længere" ved at afslutte den associerede proces

Det enkleste første fejlfindingstryk er at tvinge til at afslutte Mac-appen, der er nævnt i dialogboksen. Hvis appen f.eks. Er "Preview", så ramte du Command + Option + Escape, og målrette programmet Preview for at tvinge til at afslutte.

Nogle gange vil du opdage, at den applikation, der er nævnt i dialogboksen, ikke er medtaget i menuen Force Quit Applications, hvilket betyder at du skal stole på en anden metode for at tvinge appen til at afslutte. Den næste bedste tilgang er at bruge Activity Monitor, der findes i / Applications / Utilities / og derefter indsnævre applikationsnavnet eller tilknyttet proces og dræbe processen direkte.

At tvinge appen eller den relaterede proces til at afslutte er typisk tilstrækkelig, og du skal nu kunne genstarte den pågældende applikation uden at se "Fejlmeddelelsen" ikke længere åbnes ". App'en skal åbne uden hitch, så du kan gå tilbage til, hvad du gjorde med den pågældende ansøgning.

Sjældent er det nødvendigt at genstarte Mac'en for at løse dette problem, og det er typisk kun nødvendigt, hvis applikationen kaster "programmet ikke længere er åbent" beskeden har mange tilknyttede eller barnprocesser, der også sidder fast, at du ikke har kunnet klare det Spor ned i Activity Monitor for at tvinge til at afslutte.

Hvorfor dette sker, er ikke helt klart, men det ser ud til, at den ansøgning, der hævder at være åben, men tilsyneladende er åben, er simpelthen fast i en form for nedbrud eller ikke-reagerende sløjfe.

Har du set denne underlige "Application is not open anymore" fejl før på din Mac? Har tvunget appen til at genstarte arbejdet for at løse det for dig? Lad os vide i kommentarerne.