Batch Roter en gruppe af billeder med eksempelvisning til Mac OS X

Hvis du har en gruppe af billeder, der er orienteret forkert, at du har brug for at rotere enten med uret eller mod uret, kan du gøre det i Mac OS X uden nogen tredjepartsprogrammer. Bulkrotation af billeder kan udføres hurtigt ved hjælp af den medfølgende forhåndsvisningsprogram. Vi viser dig, hvordan du bruger appen til dette formål med næsten enhver gruppe kompatible billedfiler i forskellige formater, det være sig en gruppe af JPG'er, GIF, PNG, TIFF eller noget andet, der kan åbnes i Preview-programmet.

Sådan Batch Rotere Grupper af billeder hurtigt på Mac

Fordi formålet med batch modifikation er hurtighed og effektivitet, vil vi fokusere på at bruge tastaturgenveje til hurtigt at rotere flere billeder på samme tid i en bulkproces og derefter gemme dem alle samtidig. Dette er meget hurtigt og tidsbesparende som du vil se, så følg bare med:

  1. Fra OS X Finder skal du vælge samlingen af ​​billeder, du ønsker at rotere, og derefter klikke på Command + O for at åbne dem alle i Preview-programmet på Mac
  2. Når alle billeder er åbne i Preview, skal du klikke på et miniaturebillede i sidepanelet og derefter trykke på Kommando + A på "Vælg alle" billeder
  3. Klik nu Kommando + R for at rotere billedet 90 grader med uret en gang for at fortsætte med at rotere, tryk kommandoen + R igen for at udføre en anden 90 ° rotation med uret, indtil du finder den ønskede orientering af billederne. Bemærk, at mens dette sker, roterer alle miniaturebilleder med hver tryk på tastaturgenvejen
  4. Når du er tilfreds med orienteringen, skal du bare trykke på Command + S for at gemme billedretningsændringer på tværs af brættet til alle billedfiler - det er det!

Når rotationen er udført, roterer alle billeder sammen i en batchproces, her er en før og efter demonstration af et billede, der er blevet roteret to gange for at blive på hovedet. Disse vil også blive gemt sammen:

Kan du ikke lide tastaturgenveje? Eller vil du have mere præcise manuelle betjeninger gennem en markør? Du kan også finde alle mulige rotationsindstillinger (og værktøjer til at vende billedretningen også) i menuen "Værktøjer" i Preview-appen. Såfremt du foretrækker at bruge menupunkterne i stedet for tastaturgenveje, skal du blot vælge de pågældende billeder som beskrevet ovenfor og derefter besøge denne menu for at finde de passende rotationsindstillinger, der skal bruges. Du finder også værktøjer til at "flip" billederne i stedet. Du kan derefter gemme alle ændringer i bulkformat via menuen Filer. Denne menubaserede tilgang til rotation vises i videoen nedenfor:

Dette forudsætter, at din standard billededitor er indstillet til Preview. Hvis ikke, skal du bare starte Preview separat, og træk derefter den gruppe billeder, du ønsker at rotere i bulk, til ikonet Forhåndsvisning dock for at udføre den samme opgave.

Dette er uden tvivl den hurtigste måde at batch rotere en række billeder af næsten ethvert format på samme tid i OS X, måske med undtagelse af kommandolinjebilledet modifieringsværktøj i Mac OS X, som også kan udføre billedændringer fra terminal. Da Terminal Sips-værktøjet er kommandolinjebaseret, er det generelt forbeholdt mere avanceret brug. Selvfølgelig kan sip og Preview også bruges til at ændre rotation eller vende retningen lodret eller vandret af en enkelt billedfil ad gangen.

Forhåndsvisning er en temmelig kraftig app, som ofte er underudnyttet til batch-fotoredigering, jeg bruger det ofte til at rotere batch som beskrevet her, og også at batch ændre størrelse på billeder og udføre bulk image filformat konverteringer på grupper af billedfiler til tapetindlæg og andre formål, hvilket gør det til et yderst værdifuldt værktøj, der er bundtet med hver Mac siden de aller tidligste dage i OS X. Preview er hurtig, let og meget mindre krævende på ressourcer end Photoshop eller andre tungere billedredigeringsprogrammer til sådanne opgaver, du kan være ind og ud af appen med dine gruppemodifikationer på få sekunder. God billedredigering!