Sådan bruges Remote Joy Lite til PSP

Elementer, du har brug for

  • PSP med CFW

  • USB-kabel

  • WinRAR

Remote Joy Lite giver brugeren mulighed for at bruge en computerskærm som en PSP-skærm. Efter installationen kan brugeren spille spil med videoen på computerskærmen og PSP som en controller. Remote Joy Lite kan også optage videoer og tage skærmbilleder. PSP skal køre brugerdefineret firmware for at bruge Remote Joy Lite.

Download Remote Joy Lite til skrivebordet (se Ressourcer). Åbn ZIP-filen i WinRAR, og vælg mappen "RemoteJoyLite". Klik på "Uddrag til" i menuen øverst i vinduet, vælg "Desktop" i højre rude, og klik derefter på "OK".

Tilslut PSP til en computer ved hjælp af et USB-kabel. Naviger til systemmenuen, rul til USB og tryk på "X" for at oprette forbindelse.

Åbn Remote Joy Lite-mappen, vælg "RemoteJoyLite.prx" og højreklik. Vælg "Kopiér" i menuen.

Dobbeltklik på PSP-drevet på computeren. Dobbeltklik for at åbne mappen "seplugins". Inde i vinduet "seplugins" skal du højreklikke og vælge "Indsæt" i menuen.

Åbn "Notesblok" og skriv "ms0: /seplugins/RemoteJoyLite.prx." Klik på "File / Save As" i menuen øverst i vinduet. Vælg "PSP Drive / seplugins" i "Save In" og skriv "game" i "File Name." Klik på "Gem". Luk ikke Notesblok.

Klik på "File / Save As" fra det samme Notesblok-vindue. Vælg "PSP Drive / seplugins" til "Save In" og skriv "vsh" i "File Name." Klik på "Gem". Du kan nu lukke Notesblok.

Frakobl PSP fra computeren, og luk den helt ved at trykke på "Luk off" -knappen, indtil PSP slukkes. Tryk ikke bare på knappen og slip den.

Tryk på og hold "R" -knappen nede, mens du tænder for PSP. Dette åbner gendannelsesmenuen på PSP.

Naviger til "Plugins" og tryk på "X." Vælg "RemoteJoyLite.prx [VSH]" og tryk på "X" for at aktivere. Vælg "RemoteJoyLite.prx [GAME]" og tryk på "X" for at aktivere. Tryk på "X" for at komme tilbage til hovedskærmen, vælg "Afslut" og tryk på "X." PSP genstarter.

Åbn Remote Joy Lite-arkivet i WinRAR. Vælg "RemoteJoyLite_en.exe" og klik på "Uddrag til." Vælg "Desktop" og klik på "OK". Udtræk "libusb0.dll" til skrivebordet på samme måde.

Slut PSP til computeren igen. Computeren popper op "Velkommen til guiden Found New Harware." Vælg "Nej, ikke denne gang", hvor den beder om at oprette forbindelse til Windows Update for at søge efter software. Klik på "Næste".

Vælg "Installer fra en liste eller en bestemt placering" og klik på "Næste". Vælg "Søg ikke. Jeg vælger den driver, der skal installeres", og klik på "Næste". Fremhæv "Vis alle enheder" og klik på "Næste".

Vælg "Har disk", og klik på "Næste". Vælg mappen "RemoteJoyLite" i rullemenuen Kig ind. Dobbeltklik på mappen "drivere", vælg filen "psp.inf" og klik på "Åbn". Vælg "OK" i vinduet "nstall fra disk.

Vælg "PSP Type B" under Model, og klik på "Næste". Når du er færdig, skal du klikke på "Udfør".

Åbn mappen "RemoteJoyLite", og dobbeltklik på "RemoteJoyLite_en" -filen. En sort skærm vises med meddelelsen "Venter" i øverste højre hjørne. Klik på "O" -knappen på PSP for at afbryde USB-forbindelsen, og PSP-skærmen vises i Remote Joy Lite-vinduet på computeren.