Sådan identificeres et indgående telefonnummer

Identifikation af et indgående telefonnummer hjælper med at beskytte dit privatliv og din sikkerhed. Der findes muligheder for at undersøge et helt eller delvist telefonnummer og sikre, at dine egne oplysninger ikke frigives til andre uden dit samtykke.

Forskning

Trin 1

Skriv telefonnummeret ned, så det er let tilgængeligt for dig at undersøge. Hvis du gik glip af nummeret, da det oprindeligt blev vist på skærmen Nummervisning, skal du rulle gennem historikken for at hente det. Hvis opkaldet blev videresendt til telefonsvarer, kan det automatiske system muligvis også have fanget nummeret og vil afspille det igen som en del af beskeden, selvom meddelelsen kun indeholder lyden af ​​den, der ringer op, der hænger på. Visse trådløse abonnementer giver en detaljeret faktureringsmulighed, der inkluderer en liste over indgående telefonnumre i løbet af denne faktureringscyklus. Dette er dog ikke den hurtigste mulighed.

Trin 2

Undersøg telefonnummeret for ledetråde om, hvor den, der ringer op, muligvis har ringet fra. Vær særlig opmærksom på de første tre cifre i nummeret, der udgør områdekoden, og de næste tre cifre, der udgør "udvekslingen". Tilsammen kan disse afsløre den opkalderes by og tilstand og hjælpe dig med at beslutte, om du ved, hvem der ringer op. Se WhereCall.com, txt2day.com eller et lignende områdenummer og udvekslingsopslagswebsted, hvis disse dele af telefonnummeret ikke umiddelbart kan genkendes.

Søg efter det fulde telefonnummer online ved hjælp af "crowdsourcing" -websteder, der er oprettet til dette formål, såsom WhoCalled.US, PhoneNotes.org eller CallRegistry.com. Mange websteder tillader dem, der modtager ukendte opkald, at sende dato, klokkeslæt og telefonnummer for opkaldet sammen med alle understøttende oplysninger, der kom på tværs af deres nummervisning-udstyr. Ofte sender brugere kommentarer og handelsrådgivning og information på disse websteder. Dette er især effektivt, hvis opkaldet stammer fra en virksomhed i stedet for en person, da opkald fra virksomheder mere sandsynligt har nået et større antal mennesker, hvilket øger chancerne for, at nogen har relevant information at dele.