Angiv en brugeraftalepolitik, der skal vises før login i Mac OS X

Alle versioner af Mac OS X fra Lion videre (betyder Mountain Lion, Mavericks, osv.) Kan vise meddelelser, der kræver bekræftelse forud for standard login-skærmen, der vises på en Mac. For administratorer tillader dette, at en brugeraftale eller acceptabel brugspolitik bliver vist, før brugerne kan logge ind, og til personlig brug giver brugerne mulighed for at inkludere en tilpasset besked, før de logger ind på en Mac.

Sådan oprettes og indstilles en login brugeraftale i Mac OS X

Til OS X 10, 7, 10, 8, 10, 9 eller senere:

  1. Åbn TextEdit og opret en RTF, der indeholder brugeraftale login-beskeden, gem denne fil med navnet "PolicyBanner" og sørg for at udvidelsen er .rtf eller .rtfd
  2. Fra Finder skal du trykke på Command + Shift + G for at hente vinduet "Gå til mappe" og indtaste følgende vej:
  3. /Library/Security/

  4. Kopier den tidligere oprettede PolicyBanner.rtf til mappen / Bibliotek / Sikkerhed / mappe
  5. Godkend filoverførslen ved at indtaste administratorens adgangskode

Bemærk: / Bibliotek / er anderledes end brugeren / / Bibliotek /, idet de førstnævnte er systembrede, og sidstnævnte er brugerspecifikke.

For at bekræfte, at politikbanneret er aktivt, log ud og log tilbage til Mac. Brugeraftalen vil popup før standard login skærmen, og skal accepteres, før en bruger kan logge ind på Mac.

Ved at klikke på "Accept" returneres standard login-skærmen:

For yderligere at tilpasse Mac-loginprocessen, tilføj en besked til OS X login-skærmen selv, eller skift login-tapet til andet end standard linned.