"En anden enhed på netværket bruger din computers IP-adresse" Mac Error Fix

Dette er en temmelig mærkelig fejlmeddelelse, som du muligvis vil se i Mac OS X, du får meddelelsen "En anden enhed på netværket bruger din computers IP-adresse", og du vil så miste internetadgang med dialogboksen, der fortæller dig at Prøv at oprette forbindelse senere. Nej tak, vi har brug for internetadgang nu! Så hvad forårsager dette, og hvordan løser vi det på en Mac i OS X?

3 tips til løsning af IP-konflikten i Mac OS X

Det ser ud til at være et problem med DHCP-serveren, som fejlagtigt tildeler den samme IP-adresse til to enheder, men ikke skylden din router endnu. Af en eller anden årsag ser det ud til, at en anden Mac, eller iPod touch, iPad og iPhone ofte er synderen. Tilsyneladende kan disse iOS-enheder tilsyneladende opretholde den samme IP-adresse og forsøge at tvinge sig til den samme IP, som de tidligere var blevet tildelt, hvilket kan føre til fejlmeddelelsen.

1: Den nemmeste løsning er at bare nulstille routeren, men det kan være en smerte afhængigt af din adgang til routeren selv.

2: Hvis nulstillingen af ​​routeren ikke er mulig, kan du også prøve at torenew din DHCP lease i Mac OS X enten via kommandolinjen (som den linkede artikel viser) eller via panelets Netværksindstillinger System Preferences-panel som beskrevet her.

3: Den anden mulighed er at manuelt indstille en IP-adresse til en statisk IP, og at IP-området er langt nok fra hinanden, så enhederne ikke er i konflikt.

Hvorfor vises denne fejl slet ikke? Jeg antager, at dette bare er en fejl med, hvordan iOS interagerer med bestemte routere DHCP-styring, det sker også hos Apples egen lufthavn, så det vil måske anspore en patch hurtigere end senere, men det er på ingen måde begrænset til Apple-routere, og du kan støde på det på ethvert wi-fi netværk (og endda nogle kablede netværk også). I mellemtiden skal du prøve en af ​​rettelserne, de skal få din Mac tilbage online på ingen tid.

Advarsel om Spoofed MAC-adresser

En anden mulighed (selvom det er meget mindre sandsynligt) er, at nogen har formået at forfalske din MAC-adresse og IP og forsøger at få adgang til dit netværk. Jeg siger, at det er meget mindre sandsynligt, fordi du antager, at du har nogle rimelige trådløse sikkerhedsforanstaltninger på plads, det er meget usandsynligt, det er simpelthen ikke så mange mennesker derude med knowhow at knække ind i et sikret trådløst netværk. Den anden grund er mindre sandsynligt, fordi dette problem kan reproduceres semi-pålideligt ved blot at genstarte en iOS-enhed på et netværk med kun 1 IP tildelt (normalt 192.168.0.1 eller lignende).

Nederste linje: Hvis du ser fejlmeddelelsen "En anden enhed har din IP", skal du ikke freak out, det er sandsynligvis ikke et sikkerhedsbrud, og det er nok en meget enkel løsning.