BackLight - ScreenSaver som din desktop baggrund

Har du nogensinde troet, at det ville være cool at bruge en pauseskærm som din desktop baggrund? Nypresset software troede det ville være, så de lavede en super nem at bruge applikation til at gengive enhver Mac OS X screensaver som din baggrund. BackLight giver en menu til nemt at vælge en screensaver og tænde og slukke for desktop-effekten. BackLight er rent øjenlys, og det gør det nemt at tilfredsstille din desktop efterladt.

Som du kan se, er menuen enkel og selvforklarende. Som sagt før er dette program rent øjenlys og sandsynligvis ikke den bedste ting at køre konstant i baggrunden, mens du forsøger at gøre noget processorintensivt. BackLight hogs omkring 8-10% CPU på en 2ghz Core Duo-maskine, som du kan se i screenshotet af 'top'-løb. Alt i alt er det en sjov app og er sikker på at tiltrække lidt opmærksomhed og jaloux fra dine Windows ved hjælp af venner. God fornøjelse!

Opdatering: BackLight ser ud til at eksistere ikke længere, men en anden app kaldet WallSaver opnår lignende resultater.