Åbn en fileromsluttende mappe fra alle mine filer i OS X

Alle mine filer er et af de funktioner i Mac OS X, der var lidt kontroversielle i starten, men når du først bruger det ofte, kan du stoppe med at sortere filer selv i Finder og bare lade alle mine filer, søgning og Spotlight administrere dokumenter i stedet .

Ikke desto mindre er der stadig tidspunkter, hvor du vil vide, hvor en fil faktisk er placeret i filsystemet OS X, og der er en meget nem måde at springe til en fil eller dele originale placering lige fra alle mine filer på Mac :

  • Højreklik på en fil og vælg "Åbn vedhæftende mappe" (mærket som "Vis i tilslutningsmappe" i moderne OS X)

Du bliver straks transporteret til den mappe, der indeholder den valgte fil, med det oprindeligt valgte dokument fremhævet.

Det er ligegyldigt, hvordan genstanden er navngivet i menupunktet, funktionen er den samme. Den åbner det valgte element i det oprindelige sted på filsystemet OS X, hvor det end måtte være.

Dette skal ikke forveksles med den separate tastaturgenvej for at hoppe til overordnet mappe i den aktuelle fil eller mappe, som også er mærket som "Enclosing Folder". Den genvej er afhængig af den aktuelle mappe, ikke den aktuelt valgte fil.