Sådan formateres en tweet

Microblogging på Twitter kræver kreativitet for at holde dine beskeder på 140 tegn eller mindre. Dette betyder ofte at droppe bogstaver fra ord eller bruge tekst-tale, så dine beskeder passer ind i en tweet. At finde måder at formatere dine beskeder på, især når du bruger links eller hashtags, kræver kortfattet formulering for at formidle dit punkt. Twitter understøtter heller ikke tekstformatering som fed, kursiv eller understregning for at holde dine meddelelser enkle og rodløse.

Trin 1

Tilmeld dig Twitter, og opret et brugernavn, der afspejler din personlighed eller virksomhed.

Trin 2

Skriv en besked, der passer ind i Twitter-begrænsningen på 140 ord. Forkort ord med forkortelser eller sammentrækninger, brug tegn til at erstatte ord som "og" eller "plus" og brug forkortere som Bitly.com til links.

Trin 3

Skriv tweets, der giver dig mulighed for at interagere med andre kvidre. Stil spørgsmål, del interessante oplysninger eller retweet en anden persons tweets. Brug "RT" til at retweet og dele en anden persons tweets på din tidslinje. Skriv @ -symbolet for at nævne en anden bruger i din tweet.

Opret et hashtag for at definere eller promovere din tweet. Hashtags bruger # før det definerende ord eller sætning. For eksempel bruger #eHow efter forkortelse af et eHow-artikellink, at andre ved, at tweetet er relateret til eHow.