Hvordan man laver et stemmefrekvenskort

Microsoft Excel-regneark giver dig mulighed for at gemme og præsentere information på en række forskellige måder. Hvis du vil vise en stemmefrekvens visuelt, kan du oprette et diagram i et Excel-regneark. Excel giver mange værktøjer til at tilpasse dine diagrammer. Du kan ændre font-, kant- og baggrundsformaterne for at oprette et professionelt og visuelt tiltalende diagram. Diagrammer hjælper dig med at kommunikere oplysninger ved at opsummere data og vise dem på en genkendelig måde.

Trin 1

Opret et nyt Microsoft Excel-regneark, eller åbn et eksisterende regneark med oplysninger om stemmefrekvens. Mærk kolonne A med en beskrivelse af dine kategorier. Hvis du f.eks. Har talt de typer produkter, der blev solgt, vil du mærke kolonne A som "Produkttype", og dine kategorier kan være "drikkevare", "mad" og "frossen".

Trin 2

Mærk kolonne B som "stemmefrekvens." Denne kolonne indeholder det antal forekomster, der er knyttet til hver kategori. I produkteksemplet, hvis du solgte 50 frosne varer, vil du gerne have "50" i kolonne B ud for "frosne".

Trin 3

Fremhæv dine data, og vælg fanen "Indsæt" på båndet øverst på siden. Vælg "Kolonne", "Pie" eller "Scatter" for at oprette et diagram til dine optællingsfrekvenser. Kolonnediagrammer viser optællinger, cirkeldiagrammer udtrykker procenter og spredningsdiagrammer viser punkter på en graf.

Vælg "Layout" fra båndet for at tilføje titler, etiketter og brugerdefinerede formater. Vælg fanerne "Display" og "Format" for at ændre diagrammets farver, graflinjer og typografi for diagrammet. Gem regnearket ved at vælge ikonet "Gem" i øverste venstre hjørne af skærmen.