Sådan downloades spil på en PSP gratis

Elementer, du har brug for

  • Sony PSP-spilsystem

  • PSP Firmware 1.0 eller 1.50

  • PSP-hukommelse

  • PSP homebrew-spil

  • Computer

  • Pakning af værktøj

Når du downloader spil på en PSP, behøver du ikke bekymre dig om at bære hundreder af PSP UMD'er (Universal Media Discs). Du er kun begrænset af, hvor meget data din PSP-hukommelse kan rumme. Ved at lære at downloade spil på en PSP får du desuden en mulighed for at spille innovative hjemmebryggede spil.

Et blomstrende samfund af entusiaster udvikler applikationer, der kan køres på Sonys PlayStation Portable (PSP). Disse spil, ofte omtalt som "homebrew", kan downloades gratis.

Sådan downloades spil på en PSP gratis

Kontroller, om du har den rigtige firmware. Firmware er det proprietære operativsystem, som PSP kræver for at fungere. Du har brug for Firmware 1.0 eller 1.5 for at downloade gratis spil på en PSP. Disse versioner giver dig mulighed for at spille PSP-hjemmebryggere; senere versioner har beskyttelse, der undgår brug af ikke-kommercielle PSP-spil.

For at kontrollere din PSPs firmware skal du trykke på PSP's "Hjem" -knap. Rul ned og vælg "Indstillinger". Derfra skal du vælge "Systeminformation." Firmwareoplysningerne findes i det afsnit, hvor der står "Systemsoftware." Hvis dette afsnit har nummeret 1.0 eller 1.50, kan du spille PSP-hjemmebryggere. Hvis antallet er højere, kan du ikke downloade gratis spil på en PSP.

Sådan downloades spil på en PSP gratis

Formater en PSP-hukommelse. Størrelsen på memory stick betyder ikke noget, da de fleste PSP-hjemmebryggere er relativt små. Sæt hukommelsesstikket i stikket på venstre side af PSP, hvor retningsknapperne er. Pop åbn dækslet, og skub hukommelsesstikket ind, og sørg for, at det vender opad og følger retningen af ​​den hvide pil.

Tryk på knappen "Hjem" og gå ind i afsnittet "Indstillinger". Rul ned og vælg "Systemindstillinger." I det næste skærmbillede skal du fortsætte med at rulle ned, indtil du kan vælge "Format Memory Stick". PSP vil spørge dig, om du vil formatere memory stick. Svar "Ja", og PSP formaterer memory stick inden for få sekunder.

spil, gratis, tpsp, vil, stick, spille, tmemory, homebrew, tright, kommerciel, vælg, ligesom, ycomputer, firmw, meget

Download gratis PSP-spil til din computer. Websteder som PSP Brew, UR PSP og PSP-Homebrew.eu indeholder masser af gratis PSP-spil. Og downloadprocessen er stort set den samme. Du vælger enten en mulighed for at downloade, eller du højreklikker på filen og bruger "Gem som" til download. Besøg siderne for at få en bedre forståelse; links findes i slutningen af ​​denne artikel.

Sådan downloades spil på en PSP gratis

Pak filerne ud. Normalt når du downloader gratis PSP-spil, modtager du filer i et komprimeret (eller zippet) format. Dette giver en udvikler mulighed for at sende større filer uden besværet med at opdele dem i stykker. Inden du kan bruge disse spil, skal du dog pakke dem ud, så du kan få adgang til de enkelte filer.

For at udpakke filer skal du bruge et udpakningsværktøj. Windows leveres med en, og det er relativt let at bruge, da du bare vælger indstillinger fra en guide. Men hvis du foretrækker noget mere sofistikeret, kan du overveje at bruge WinZip til pc'en eller Stuffit til Mac-computere. Begge disse programmer kan downloades gratis, selvom den juridiske version af WinZip kun tilbyder en 30-dages prøveperiode. Uanset hvad er udpakning lige så simpelt som at vælge "Uddrag" og indtaste navnet på den fil, du vil have dine spil i.

Sådan downloades spil på en PSP gratis

Tilslut din PSP til computeren via et USB-kabel. Sørg for at placere den mindre ende af USB-kablet i din PSP. Placer den større ende i en af ​​de tilgængelige USB-porte på din computer.

spil, gratis, tpsp, vil, stick, spille, tmemory, homebrew, tright, kommerciel, vælg, ligesom, ycomputer, firmw, meget

Skift til USB-tilstand. PSP kan ikke kommunikere med din computer, medmindre den er i USB-tilstand. Dette opnås ved at trykke på knappen "Hjem", rulle mod "Indstillinger" og derefter vælge "USB-forbindelse."

Sådan downloades spil på en PSP gratis

Overfør spilene til din PSP. Dette trin er hjertet i at downloade gratis spil til din PSP, og det er simpelt. Med din PSP tilsluttet til din computer skal du tage de spil, du planlægger at downloade, og placere dem i mappen PSP> GAME. Hvis denne mappe ikke vises automatisk, kan du oprette en ved at "højreklikke" i PSP-biblioteket og derefter indtaste navnet "Spil".

Sådan downloades spil på en PSP gratis

Kør de spil, du downloadede. Når du har installeret de ønskede spil på din PSP, skal du frakoble enheden fra din computer. I hovedmenuen skal du rulle til afsnittet "Spil". Vælg indstillingen "Memory Stick". PSP-hjemmebryggere, du downloadede, findes her. Fremhæv en af ​​dem, og tryk på "X". Forudsat at hjemmebrygget er kodet korrekt, og du har den rigtige firmware, skal den køre ligesom et kommercielt PSP-spil.

Tips

Hvis du ikke har den rigtige firmware, er dit bedste valg at købe en ældre PSP fra sider som eBay. Sørg for at spørge sælgeren, hvilken type firmware PSP har, så du ikke spilder dine penge.

Advarsler

På nogle sider kan du muligvis downloade PSP-firmware. Gør ikke dette, da brug af hacket firmware er ulovligt, selvom du kun bruger det til at spille PSP-hjemmebryggere. Og hvis firmwaren ødelægger din PSP, vil eventuelle garantier, du har, blive betragtet som ugyldige. Der er juridisk kontrovers om, hvorvidt det er okay at spille kommercielle PSP-spil uden deres originale diske. I mange jurisdiktioner er en sådan handling lovlig, så længe du ejer det originale PSP-spil.