Sådan kontrolleres en forudbestilling af GameStop

Da udgivelsesdatoen for det næste store spil venter, kan det være med til at sikre, at du får en kopi på lanceringsdagen ved at placere en forudbestilling hos Gamestop. Når din ordre er indtastet, kan du med jævne mellemrum holde øje med den for at sikre, at der ikke er nogen forsinkelser eller ændringer i dens status, at du ikke får en uhøflig overraskelse, når du ankommer for at hente dit spil. Der er tre måder, du kan kontrollere din forudbestilling på: Besøg butikken, hvor du bestilte, ringe til butikken eller tjek online på Gamestop.com.

På lager

At besøge butikken, hvor du bestilte, er en god måde at kontrollere din forudbestilling på, hvis du alligevel vil være praktisk i området. Typisk kræver de dit navn, telefonnummer og navnet på spillet for at kontrollere ordrestatus. Hvis ordren er knyttet til dit Power-Ups-belønningskort, kan en salgsrepræsentant i butikken bruge den til at kontrollere din ordrestatus.

Over telefonen

Hvis du ikke er ude eller omkring eller ikke har lyst til at komme forbi butikken, kan du også ringe til det sted, hvor du bestilte. Da de ikke kan stryge dit Power-Ups-kort over telefonen, har repræsentanten brug for dit navn, telefonnummer og navnet på spillet.

Gamestop.com

For onlineordrer eller når du ikke kan kontakte mursten og mørtelbutik (eller hvis du bare foretrækker den kølige, upersonlige fornemmelse af rene data lige ved hånden), kan du kontrollere status for din ordre online. Opret forbindelse til Gamestop-webstedet, og log ind på din konto, og klik derefter på "Ordrestatus". Din forudbestilling skal være anført, såvel som dens aktuelle status eller forventede dato for tilgængelighed. Hvis du bestilte online og valgte at få spillet sendt direkte til dit hjem, skal det også angive den forventede leveringsdato. Hvis ordren blev afgivet i butikken og ikke vises på din konto, kan du kontrollere den ved hjælp af værktøjet Gæstekasse / ordre i butikken på webstedet, linket nedenfor i Ressourcer. Du bliver bedt om din e-mail-adresse og ordrebekræftelsesnummeret, som det er givet af salgsrepræsentanterne i butikken.