Sådan får du adgang til iPhone-fotos på en pc

Alle modeller af iPhone er udstyret med et digitalt kamera, og fotos gemmes automatisk i kamerarullen i iPhones hukommelse. Selvom iPhone ikke tillader direkte adgang til sin lagerplads fra en computer, stilles kamerarullen til rådighed via en USB-kabelforbindelse, så du kan udtrække fotos og videoer, der er gemt på enheden. Fotos kan også automatisk synkroniseres med en forudbestemt mappe på pc'en via iTunes multimediehåndteringssoftware.

Kamerarulle

Tilslut iPhone til pc'en ved hjælp af dens USB-kabel. Pc'en registrerer automatisk, at en iPhone er blevet tilsluttet, og opretter en post til den i "Computer".

Klik på Windows-kuglen, og klik på "Computer" i højre side af menuen.

Dobbeltklik på posten til iPhone. Mappen viser alt indholdet af iPhones kamerarulle.

Fremhæv ikonerne på de fotos eller videoer, du vil udtrække fra iPhone til en ny mappe på pc'en. Klik på menuen "Rediger" og klik på "Kopiér". Naviger til en mappe, hvor du vil placere filerne på pc'en, for eksempel "Mine billeder". Klik på menuen "Rediger" og "Indsæt" for at placere billederne i mappen.

ITunes Sync

Tilslut iPhone til pc'en ved hjælp af dens USB-kabel. ITunes registrerer automatisk iPhone og føjer den til listen "Enheder" i venstre kolonne i iTunes-vinduet.

Klik på iPhone på listen "Enheder", og klik derefter på fanen "Fotos" i iTunes-hovedvinduet.

Klik for at markere feltet "Synkroniser fotos fra" og klik på "Vælg mappe ..." fra rullemenuen til højre.

Vælg en mappe på pc'en, hvor iPhone skal eksportere sine fotos til. Hvis du vælger en mappe med fotos, der allerede er i den, vil synkroniseringsprocessen kopiere disse fotos til iPhone såvel som at kopiere iPhones fotos til mappen på pc'en. Hvis du vælger en tom mappe, synkroniseres kun iPhones fotos.

Klik på knappen "Synkroniser" i nederste højre hjørne for at synkronisere iPhones fotos med pc'ens mappe.

Tips

Du kan slette fotos eller videoer, du ikke længere vil gemme i iPhones kamerarulle, mens dens mappe er åben på pc'en. Hvis du markerer afkrydsningsfeltet "Inkluder videoer" i fanen "Fotos" i iTunes, kopieres alle videoer, der er optaget af iPhone, også til mappen på pc'en.

Advarsler

Når de er slettet fra kamerarullen, er fotos og videoer uoprettelige.