En meget dum endnu morsom iMessage Prank: Uendelig Typing Indicator GIF

Nu da iMessage-protokollen understøtter animerede gifs, kan du spille en utrolig dum prank på dine venner ved at sende dem dette underholdende animerede billede af den berygtede "typing" -animation, der spiller, når personen i den anden ende af en iMessage-samtale er midt i af et svar.

Alt du skal gøre er at sende nogen en besked eller to, der tyder på, at et saftigt svar kommer. Så kopier og indsæt det animerede gif under "typing" indikatoren, som løkker kontinuerligt og sender det i stedet for en anden besked:

Resultatet; Det ser ud til at du skriver i 200 år, muligvis en evighed, da modtageren venter nogensinde utålmodigt til et svar.

Dette lille trick kommer fra det passende navngivne websted "Miscellaneous Mischief", og selv om det gjorde runderne omkring en måned siden, var jeg ikke overbevist om, at det ville fungere, indtil nogen spillede pranken på mig i dag ... så hvis jeg faldt for det, så Jeg er sikker på, at andre iPhone- og iPad-brugere også vil. Prøv det, det er sjovt. Det virker også for OS X, men hvis du virkelig ønsker at spille en (frygtelig forfærdelig ikke god) prank på en Mac-bruger, giv dem en falsk kernel panik med dette.