Sådan deaktiveres websider "Vis notifikationsanmodninger" i Chrome

Kan du lide at blive plaget med irriterende "Vis notifikations" -anmodninger fra de mange websteder, du besøger fra Chrome? Måske gør du det, eller måske gør du det ikke.

Du er sandsynligvis bekendt med Chrome-meddelelsen, der dukker op på intrusive vis, så det kan være, at websider, som læses som "someURL .com, vil vise underretninger - Bloker / Tillad". Da disse anmodninger om forespørgsel om forespørgsel er så gennemsigtige, er du sandsynligvis ret dygtig ved at klikke på "Bloker" nu i Chrome, men måske er du træt af gentagne gange at gøre det.

Heldigvis kan du helt deaktivere muligheden for, at websites besværliggør dig for at vise underretninger i Chrome. Når du slår denne funktion fra, kan du ikke se mere af den irriterende "blahblah ønsker at vise meddelelser" -forespørgsler dukker op ubarmhjertigt på tværs af internettet, når du bruger browseren Google Chrome.

Sådan stopper du websteder fra at bede om at vise underretninger i Chrome

Dette viser, hvordan du deaktiverer Vis Notifikationer i Chrome på en Mac, men det samme gælder for Windows og Linux.

  1. Åbn Chrome-browseren, hvis du ikke allerede har gjort det
  2. Indtast følgende i URL-feltet, og tryk derefter Retur / Enter:
  3. chrome://settings/content/notifications

  4. Vip kontakten ved siden af ​​"Ask before sending (recommended)" til OFF
  5. Denne tekst under Notifikationer skal nu læses som "Blokeret", hvilket betyder at meddelelsesforespørgsler er blevet deaktiveret i Chrome

Nu kan du surfe på internettet med Chrome, og du bliver ikke løbende trængt til at modtage og vise meddelelser til så mange websites.

Dette gælder selvfølgelig for Chrome-browseren, men du kan også deaktivere anmodninger om webmeddelelser i Safari på Mac'en, hvor de harangende forespørgsler er lige så irriterende. Endnu bedre, anvend det til begge browsere, så du, uanset hvad du bruger som standard, vil ikke genere dig med uønskede meddelelsesanmodninger.

Selvfølgelig, hvis du kan lide webstedsvarslerfunktionen, eller du er glad for anmodningerne i Chrome, vil du ikke vil deaktivere denne funktion, men det er op til dig. Du kan også altid vende om handlingen.

Sådan genaktiveres forespørgsler om hjemmesideanmeldelse i Chrome

Ønsker du at få forespørgsler om forespørgsler på webstedet i Chrome igen? Aktiver bare funktionen igen:

  1. Åbn Chrome og besøg:
  2. chrome://settings/content/notifications

  3. Find indstillingen "Blokeret" og vælg det igen, hvor det vil læse "Spørg før afsendelse (anbefales)"

Ved at genaktivere funktionen kan du surfe på internettet som normalt, og du vil være tilbage til at have notifikationsanmodninger overalt igen. Yippy.