Sådan overføres Microfiche til en computer

For ikke så længe siden var mikrofiche den foretrukne måde at gemme visuelle poster som aviser, magasiner og dokumenter på. I sin tid leverede mikrofiche langvarig opbevaring, hvilket gjorde det muligt for virksomheder, biblioteker og regeringsorganer at gemme hundreder af tusinder af dokumenter i en lille mængde plads. I disse dage er de store mikrofiche-læsere, der engang blev brugt til at gendanne disse oplysninger, stort set væk, og mange virksomheder og enkeltpersoner leder efter måder at overføre deres mikrofiche-dokumenter til deres computere.

Trin 1

Bestem, hvor mange mikrofiche-dokumenter, du har brug for for at konvertere til computerregistreringer. Hvis du har et stort antal dokumenter at konvertere, vil det sandsynligvis være mere omkostningseffektivt at outsource konverteringen.

Trin 2

Tjek dit lokale erhvervsliv for virksomheder, der kan foretage konvertering af mikrofiche-dokumenter i stor skala til CD, DVD og andre langtidsmetoder til computerlagring. Det kan være en god idé at tjekke med dit lokale bibliotek for anbefalinger - mange biblioteker konverterer hele deres mikrofiche-dokumentsamlinger til DVD.

Kontakt hvert firma for at få oplysninger om de tjenester, de leverer, og de priser, de opkræver. Når du vurderer virksomheder, skal du finde ud af, hvor lang tid konverteringen vil tage. Nogle virksomheder er i stand til at overføre mikrofiche-dokumenter til permanent computerlagring på få dage, mens andre kan tage uger at færdiggøre arbejdet.