Jailbreak iPad iOS 4.2.1 med GreenPois0n RC5

GreenPois0n RC5 giver dig mulighed for nemt at jailbreak en iPad, der kører iOS 4.2.1. Den største fordel ved GreenPois0n er, at den giver en fuldstændig uhørt jailbreak-løsning, der kan startes fra både Mac OS X og Windows.

Denne vejledning vil lede dig igennem processen med at jailbreaking en iPad med iOS 4.2.1 software.

Sådan Jailbreak iPad IOS 4.2.1 Untethered med GreenPois0n RC5

Før du starter, skal du sørge for, at du har sikkerhedskopieret din iPad. Husk, at knappen "Sleep" er knappen øverst på din iPad, og "Home" er knappen i nederste del af skærmen.

 • Download GreenPois0n RC5: (Mac version) (Windows version)
 • Slut din iPad til din computer og start GreenPois0n appen
 • Når du er klar, klik på "Jailbreak"
 • Efter instruktionerne på skærmen lægger du din iPad i DFU-tilstand
 • Tryk og hold på sleep knappen i 3 sekunder
 • Fortsæt med at holde søvn, og tryk derefter på og hold hjemme-knappen nede i 10 sekunder
 • Slip søvnknappen, men fortsæt med at holde hjemme-knappen i yderligere 15 sekunder
 • Når denne rækkefølge er færdig, vil din iPad genstarte DFU-tilstanden og jailbreaken begynder. Du vil se noget tekstflash på skærmen, før du genstarter igen, og når jailbreaket er færdigt, skal du klikke på "Komplet!".

 • Nu på din iPad, se efter det grønne "Loader" -ikon på startskærmen, tryk på Loader og tryk så på "Cydia" og "Install Cydia"
 • Du får en meddelelse, der spørger om du vil fjerne Loader fra din enhed, tryk på "Fjern" og Loader vil blive slettet, efter at Cydia er installeret
 • Genstart din iPad igen, hvis det ikke allerede er tilfældet

Det er det! Din iPad er nu jailbroken og untethered! Du kan læse dette for at forstå forskellen mellem en tethered og untethered jailbreak, men kort sagt er et ufuldstændigt jailbreak det, du vil have af bekvemmelighed.

Fejlfinding af jailbreak

Loader app undlader at indlæse Cydia - det betyder ofte, at de eksterne servere er overbelastede, og ofte venter eller prøver man igen at løse problemet. Nogle mennesker siger, at genstart iPad kan hjælpe, men jeg tror, ​​det er placebo, mens serverne har tid til at komme sig.

Loader kolliderer, Cydia vil stadig ikke indlæse - hvis alt andet fejler, kan du faktisk køre Redsn0w 0.9.7b6 oven på din GreenPois0n jailbreak, nøglen er, at du kun vil vælge "Install Cydia" fra redsn0w, og ikke at gå igennem jailbreak processen igen.

Stak på sort skærm efter jailbreaking - Hold "Knappen" og "Hjem" igen i ca. 15 sekunder for at tvinge genstart iPad

Husk at denne jailbreak er reversibel, du kan nemt unjailbrow iPad ved blot at bruge "Gendan" indstillingen fra iTunes.

Disse er iPad-specifikke instruktioner, men du vil opdage, at bruger GreenPois0n med iPhone og iPod touch kører iOS 4.2.1 er meget ens.