Sådan tilsluttes en USB-printer til en router

Tilslutning af en printer til dit netværk er en vigtig del af opretholdelsen af ​​din produktivitet. Tilslutning af en printer til en router giver dig mulighed for at udskrive dokumenter fra forskellige computere på en printer, hvilket eliminerer behovet for flere enheder. De fleste nyere printere bruger en USB-grænseflade til tilslutning til computere, mens routere bruger Ethernet-kabler. Tilslutning af en USB-printer til en router er et spørgsmål om at slutte den til en printserver ved hjælp af sin egen USB-ledning og derefter tilslutte printserveren til routeren ved hjælp af dens Ethernet-kabel. Nogle nyere routere har en integreret printserver med en USB-grænseflade; disse routere giver dig mulighed for blot at slutte printeren direkte til routeren.

Trin 1

Køb en printserver. Mange førende netværksvirksomheder som D-link, Linksys, Netgear, Belkin og andre fremstiller printservere. Hvis din router har en integreret printserver, behøver du ikke købe dette udstyr.

Trin 2

Tilslut printerens USB-kabel til printserveren. Tilslut printserveren til routeren ved hjælp af dens Ethernet-kabel.

Tænd printeren. Hvis printeren er en, du allerede bruger, er du færdig. Hvis det er en ny printer, skal du bruge den cd, der fulgte med den, til at installere driverne til printeren på din computer. Indsæt cd'en, og følg instruktionerne på skærmen for installation af printersoftwaren.