Sådan oprettes professionelle Craigslist-annoncer gratis

Craigslist kan være en effektiv måde at sælge varer på, postere jobannoncer og sælge fast ejendom. Men i betragtning af den store mængde fortegnelser på de regionale websteder til enhver tid, er det vigtigt at få din fortegnelse til at skille sig ud så meget som muligt. Ud over at tilføje så meget værdifuld information og billeder til dit indlæg som muligt, er en måde at få din annonce til at skille sig ud ved hjælp af en professionel annonceskabelon. Mange af disse skabeloner er tilgængelige gratis på Internettet.

Trin 1

Bestem præcis, hvad annoncen er beregnet til. For at gøre dette skal du spørge dig selv, hvad nøglefunktionerne i produktet eller tjenesten er. Du vil gerne ramme disse nøglefunktioner i annoncen for at øge svarprocenten fra din kundebase.

Trin 2

Find fotografier, du kan bruge til at øge annoncens relevans og professionalisme. Hvis du i øjeblikket ikke har nogen fotos, skal du tage et par billeder i høj kvalitet på dit kamera og uploade dem til din computer.

Trin 3

Vælg en gratis professionel Craigslist-skabelon fra en af ​​de mange online skabelonudbydere. Et par websteder, der tilbyder gratis skabeloner, inkluderer FreeCraigslistAds.com, Adjaz.com og CraigsFlyer.com.

Trin 4

Vælg en skabelon, der matcher temaet for din annonce, og udfyld de relevante felter. Dette inkluderer en beskrivelse, pris, billeder og links til eksterne ressourcer.

Trin 5

Eksempel på annoncen for at sikre, at du er tilfreds med annoncens layout, indhold og overordnede udseende. Prøv forskellige skabeloner, eller foretag ændringer af billederne og indholdet efter behov, indtil du er tilfreds med annoncen.

Kopier HTML-koden til den professionelle annonce, du oprettede. Du indsætter denne kode i feltet "Bogføringsoplysninger" i Craiglist-annoncen for at offentliggøre din professionelle annonce på hjemmesiden.