Sådan repareres ødelagte dataspil til PSP

Elementer, du har brug for

  • Sony PSP

  • USB-kabel

Sony PSP er en bærbar spilenhed. Det spiller PSP / PSX-spil og kan også spille downloadede homebrew-spil. Hvis du placerer disse hjemmebryggede spil på det forkerte sted på PSP-hukommelsen, får du titlen "Korrupt data". Dette sker, når du placerer spillet i den forkerte spilmappe. Dette er let løst.

Tænd din Sony PSP og tilslut den til din computer via USB-kablet. Vælg "USB-forbindelse" i PSP-menuen for at placere enheden i USB-tilstand. Der vises et vindue, der giver dig adgang til PSP-hukommelsen.

Find det spil, der har den beskadigede datatitel. Det vil være placeret i "PSP" -mappen inde i "GAME150" -mappen. Højreklik på spilfilen og klik på "Klip".

Gå tilbage til "PSP" -mappen, og find mappen "SPIL". Højreklik på mappen og klik på "Indsæt" for at flytte spillet til den rigtige mappe. Tryk på "O" -knappen på PSP for sikkert at afbryde PSP'en fra computeren, når overførslen er gennemført.

Gå tilbage til PSP-menuen, og du vil nu se, at spillet ikke præsenterer den beskadigede datatitel. Vælg det med "X" -knappen for at spille.