Hvis du glemmer din adgangskode på din iPod Touch, hvordan nulstiller du den?

IPod Touch giver dig adgang til alle dine yndlingssange, film og mobilspil. Indstilling af en adgangskode hjælper dig med at beskytte enheden ved at forhindre uautoriserede personer i at bruge den. Mens adgangskodebeskyttelse er nyttig, er det muligt at glemme koden. Hvis dette sker, er den eneste måde at nulstille adgangskoden på at gendanne enheden til dens oprindelige fabriksstand.

Trin 1

Download om nødvendigt iTunes, eller opdater din iTunes til den nyeste version (se Ressourcer). Start iTunes.

Trin 2

Tilslut iPod Touch til computeren ved hjælp af det medfølgende kabel. Når computeren genkender enheden, skal du klikke på "iPod Touch", som vises under "Enheder" i iTunes.

Trin 3

Klik på fanen "Oversigt", og klik derefter på "Gendan". En sikkerhedskopieringsprompt vises. Klik på "Sikkerhedskopiér". Hvis du ikke gør dette, går al information på enheden tabt, når du gendanner.

Trin 4

Klik på "Gendan". Når processen er afsluttet, skal du klikke på "OK". I iTunes skal du klikke på knappen "Gendan fra sikkerhedskopien af". Klik på "iPod Touch" i rullemenuen. Klik på "Fortsæt", og vent på, at dit indhold overføres til enheden.

Fjern Touch fra din computer. Tryk på "Indstillinger", "Generelt" og "Adgangskodelås." Indtast et nyt firecifret kodeord.