Installer Lion Final Release over Lion GM

Først en hurtig note: Hvis du er en udvikler, der kører Lion GM build 11A511, er der teknisk ingen grund til at installere Lion Final, begge bygger er 11A511 og identiske. Det sagt…

Hvis du kører Mac OS X Lion GM-bygningen, og du vil købe og installere Final Release of Lion gennem Mac App Store, har du sikkert bemærket, at du får en fejlmeddelelse i App Store. Løsningen? Enkelt, du skal bare holde Valg og klikke på Install-knappen for at kunne installere den endelige udgave over GM. Du kan også gøre dette via fanen "Køb" i Mac App Store. Hold bare nede Option for at aktivere knappen "Installer".

Dette er også en måde for dem, der uhensigtsmæssigt downloadede Lion GM for at komme rent og betale Apple til den endelige udgivelse. Det er kun $ 29, 99, og hvis du ikke har købt det endnu, skal du virkelig.

Igen er der ikke meget grund til udviklere at gøre dette, men det er et godt tip alligevel fra The Loop.

Opdatering: Nogle brugere rapporterer sporadiske problemer med dette, her er en afklaring fra vores kommentarer:

At afklare for alle:

Hold option / alt, når du klikker på App Store-ikonet.

Hold option / alt nede og navigere til OS X Lion i App Store.

Ved at holde alt / mulighed, vil du se OS X Lion er nu tilgængelig for køb, i stedet for at blive markeret som 'installeret'.

Klik på det!

I princippet hold optionen under lanceringen af ​​App Store og under hvert klik gennem til "Køb" og derefter til "Installer"