Sådan oprettes en Craigslist-annonce

En af Craigslists største attraktioner er dens åbenhed. Oprettelse af en annonce er enkel, og enhver kan gøre det. Selvom de fleste plakater bruger en anonym e-mail-adresse, der automatisk genereres af Craigslist, tillader virksomheden dig ikke at poste annoncerne uden at efterlade et spor. For at oprette en Craigslist-annonce skal du bruge en gyldig e-mail-adresse til at oprette et Craigslist-id. Når du har registreret id'et, er det enkelt at oprette en Craigslist-annonce, men det tager flere trin.

Trin 1

Åbn en browser for at rejse til Craigslist på craigslist.org. Craigslist-mulighederne for din lokalitet vises.

Trin 2

Klik på "Send til rubrikannoncer" i øverste venstre hjørne af skærmen lige under Craigslist-navnet.

Trin 3

Log ind på din Craigslist-konto, eller tilmeld dig en ny. Du skal bruge en gyldig e-mail-adresse for at oprette en konto, og du skal være i stand til at svare på et telefonopkald eller en sms fra virksomheden.

Trin 4

Klik på alternativknappen ud for den type indlæg, du vil oprette. Valgmulighederne inkluderer "Tilbudte job", "Tilbudte boliger", "Til salg", "Ønskede varer" og mere. Klik på "Fortsæt", når du har foretaget et valg.

Trin 5

Klik på alternativknappen ud for den specifikke kategori, dit indlæg passer ind i. For eksempel kan du vælge mellem "Creative Services", "Writing / Editing / Translation" og mere, hvis du opretter en "Services Offered" -indlæg. Klik derefter på "Fortsæt".

Trin 6

Opret indlægget på næste side. Inkluder en titel i feltet "Bogføringstitel" og den aktuelle tekst for annoncen i feltet "Bogføringsbeskrivelse". Du kan også medtage en bestemt placering, hvis indlægget handler om et tilbud eller en anmodning, der er knyttet til en fysisk placering. Klik på "Fortsæt", når du er færdig.

Korrekturlæs eksempelvisningen af ​​din annonce. Klik på "Fortsæt" for at sende annoncen, hvis alt ser godt ud, eller klik på "Rediger igen" for at foretage ændringer i indlægget. Craigslist sender dig en e-mail for at bekræfte indlægget, når det bliver live.