MacBook Air Envelope Case ser diskret fantastisk ud, og jeg vil have en

Er dette den sejeste MacBook Air muffe på markedet? Dobbelte Macvelope, denne sag er lavet til at ligne en traditionel gul office-konvolut, men de er specielt lavet til at passe perfekt til den nye MacBook Air-serie. Det drejer sig om så diskret som en laptop taske kan få, og indersiden er let polstret med en blød liner for at beskytte din dyrebare last fra scuffs.

Macvelope Envelope Tasken kommer i to varianter, den ene passer til 13 "Air og en der passer til 11", begge er i øjeblikket til salg på Amazon:

  • Macvelope til MacBook Air 13 " - $ 21, 99 (oprindeligt $ 29.99)
  • Macvelope til MacBook Air 11 "- $ 21.99 (oprindeligt $ 29.99)

Dette giver måske ikke den bedste beskyttelse for luften fra dråber eller chok, men hvis du vil have en beskeden muffe for at beskytte den nye luft mod ridser, så er det ret fantastisk udseende.

Jeg kom på tværs af dette på TUAW (billeder derfra også), når jeg kigger efter den oprindelige MacBook Air introduktionsvideo, som du måske husker, var Steve Jobs at trække den første generation Air ud af en manila-konvolut. Anyway, TUAW synes ret tilfreds med det, og alle anmeldelser på Amazon er gode ... Jeg vil virkelig have en af ​​disse, men desværre passer de ikke til MacBook Pro 13 ", så jeg skal bare vente.