Hvordan downloader jeg billeder til min digitale nøglering? (4 trin)

Digitale foto nøgleringe er blevet en sjov og nem måde for enkeltpersoner at vise deres familie og venner uden at skulle slæbe rundt i store fotoalbum. De fleste modeller af digitale foto nøgleringe har nok hukommelse til at rumme snesevis af billeder - som nemt downloades og automatisk ændres til at passe til den lille nøglering skærm. My Life Digital Photo Keychain fra Brookstone rummer for eksempel op til 100 fotografier.

Trin 1

Sæt den ene ende af USB-kablet i nøgleringen og den anden ende i din computer for at oplade batteriet i to til tre timer, eller indtil batteriet er fuldt opladet. Når det er opladet, fungerer det digitale foto nøglering i cirka to timer, før det skal genoplades. En skærmindikator indikerer dig, når batteristrømmen er ved at blive lavt.

Trin 2

Brug op- og nedpilene på nøgleringe til at navigere i hovedmenuen, og vælg "USB Connect" for at oprette en forbindelse mellem den digitale nøglering og computeren. Ved den første forbindelse downloades PhotoViewer-softwaren automatisk til din computers harddisk, så du kan downloade billeder til din digitale nøglering. Du har også mulighed for at bruge softwaren til at se og redigere billeder.

Trin 3

Brug PhotoViewer-softwaren til at gennemse din computers fotobibliotek og tilføje billeder til din digitale nøglering. Før du tilføjer hvert billede, har du mulighed for at forstørre eller formindske størrelsen på fotos, beskære eller rotere fotos. Når du er tilfreds, kan fotos gemmes ved at klikke på pileknappen.

Synkroniser din digitale nøglering ved at klikke på knappen Synkroniser i PhotoViewer-kontrolpanelet. Dette downloader alle dine billeder til din digitale nøglering.