Hvad dræner mobiltelefonbatterier?

Et mobiltelefonbatteri, ligesom et bilbatteri, drænes, mens det bruges. Visse handlinger og brugsmønstre øger den hastighed, hvormed den drænes. Men medmindre telefonen er slukket helt, tømmes batteriet altid i en vis grad. Når mobiltelefonens batteri er helt tømt, bliver selve telefonen ubrugelig, indtil den oplades igen.

Anvendelse

En af de mest almindelige årsager til, at et mobiltelefonbatteri dræner, er overdreven brug. At tale, surfe på nettet, sende tekstbeskeder og se videoer vil alle tage en afgift på dit mobiltelefonbatteri. Ifølge Technology.inc.com skal du oplade din mobiltelefon hver anden dag sammenlignet med hver dag. Overdreven opladning vil faktisk beskadige dit mobiltelefonbatteri. Hvis du ikke er i nærheden af ​​en stikkontakt - og ikke planlægger at være i den nærmeste fremtid - skal du begrænse den tid, du bruger på din mobiltelefon.

Temperaturen

Placering af din mobiltelefon i enten ekstremt varme eller ekstremt kolde omgivelser kan få batteriet i at løbe tør. Efterlad aldrig din mobiltelefon i din bil på en varm dag, især hvis telefonen kommer i direkte sollys. Om vinteren skal du sørge for, at din mobiltelefon er dækket og beskyttet. Ekstrem kulde kan få lyset til at dæmpes på din mobiltelefon og nedsætte responstiden ifølge Popular Mechanics. Et overophedet mobiltelefonbatteri risikerer at eksplodere.

Brug det klogt

En måde at forhindre mod unødvendigt batteridrænning er at lade din mobiltelefon være på vibrerende eller ringetone sammenlignet med begge. Hvis du er i et højt miljø, skal du placere din mobiltelefon på vibrere og holde den tæt på din krop. Hvis rummet er stille, skal du tænde for ringetonen og lukke vibrationen. Hvis du bruger din mobiltelefon i nærheden af ​​en stikkontakt, skal du tilslutte den. Mobiltelefonen løber af strømmen fra stikkontakten sammenlignet med batteriet. Dette giver dig mulighed for at oplade din mobiltelefon, mens du bruger den. Hvis det er muligt, skal du undgå at køre flere applikationer på én gang på din mobiltelefon, da dette får batteriet til at løbe hurtigere.

Forebyggelse

Den bedste forebyggelse mod et drænet mobiltelefonbatteri er simpelthen at minimere den tid, du bruger det. Inden du sender en sms, skal du spørge dig selv, om beskeden virkelig er værd at sende. Efterlad ikke din mobiltelefon 24 timer i døgnet. Når den ikke er i brug - især hvis du ikke forventer et indgående opkald - skal du slukke for mobiltelefonen helt. Du kan altid returnere opkald eller beskeder, du går glip af.