Sådan overføres musik fra en pc til en iPod shuffle

IPod Shuffle er Apples mindste MP3-enhed, men det var den første enhed i iPod-familien, der indeholdt flashhukommelse. Nyere modeller af Shuffle giver brugerne mulighed for at tilføje flere afspilningslister, mens ældre modeller (første og anden generation) begrænsede brugerne til en afspilningsliste. Den lille enhed mangler en skærm, men den giver talepunkter til brugerne for at hjælpe dem med at navigere gennem deres musik.

Trin 1

Gå til itunes.com for at downloade og installere iTunes på din computer.

Trin 2

Åbn iTunes-softwaren.

Trin 3

Sæt den bredere ende af iPod Shuffles USB-synkroniseringskabel i bunden af ​​din enhed. Sæt den anden ende af kablet i computerens USB-port.

Trin 4

Vent til iTunes genkender enheden. Din enhed og dens indhold vises i venstre rude i iTunes-grænsefladen.

Trin 5

Klik på enhedens navn i venstre rude (f.eks. Billys iPod).

Trin 6

Opret en afspilningsliste til din Shuffle ved at vælge "File" øverst i grænsefladen og derefter vælge "New Playlist". Du kan springe dette trin over, hvis du foretrækker at bruge en playliste, der allerede findes på din iPod Shuffle, eller hvis du bruger en ældre Shuffle, der begrænser dig til den standardafspilningsliste, der allerede er angivet under enhedens navn. Hvis du bruger en aktuel afspilningsliste, skal du vælge afspilningslisten under enhedens navn. Listen og indholdet vises i hovedvinduet.

Find den musik på din computer, som du vil overføre til din Shuffle. Træk og slip derefter dine MP3-filer i din nye afspilningsliste eller det aktuelle afspilningslistevindue. Musikken overføres derefter til din iPod Shuffle.