Sådan aktiveres de tre finger-træk gestus på Mac Trackpads i OS X

Evnen til at udføre en trækfingertrækbevægelse på Mac- og MacBook-trackpads gør det muligt for brugere at flytte vinduer og genstande på skærmen med en gestus frem for det sædvanlige klik og træk. Denne funktion er godt lide af mange Mac-brugere og har været i OS X i nogen tid.

Når de tidligere versioner af OS X (El Yosemite og Capitan 10.11 og nyere), når de er bosat i de normale indstillinger for Sporplade, har flyttet indstillingerne for trækkebevægelser til Trackpad andre steder, og så hvis du vil aktivere denne funktion eller bare prøve den ud på din egen Mac skal du grave lidt dybere end normalt gennem systemindstillingerne.

Aktivering af tre fingre Træk på Mac Trackpads i OS X El Capitan

I OS X 10.10.x og OS X 10.11.x og nyere finder du muligheden under Accessibility som følger:

  1. Åbn "Systemindstillinger" fra Apple-menuen
  2. Vælg indstillingspanelet "Tilgængelighed"
  3. Rul ned i listen på venstre side og vælg "Mouse & Trackpad"
  4. Klik på knappen "Trackpad Options"
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Aktiver trækker" og træk menuen ved siden af ​​for at vælge "trækfire", og klik derefter på "OK" for at indstille præferencen
  6. Luk ud af Systemindstillinger som normalt og prøv funktionen ud

Træfinger træk er ret bogstavelig, hvilket betyder at du svæver markøren over et vindues titelbjælke og placerer tre fingre på styrefladen og trækker dem rundt for at flytte vinduet. Det er ikke nødvendigt at klikke eller trykke ned på styrefladen.

Mens du er på denne indstillingsskærm, kan du også justere rullehastigheden for styrefladen, som også findes i Tilgængelighedsdelen af ​​trackpad-indstillinger.

Denne funktion virker med en Magic Trackpad, 3D Touch Trackpad (det samme som Force Touch) og standard multitouch trackpads indbygget i MacBook, MacBook Air og MacBook Pro. Når det er aktiveret, skal det fungere fejlfrit, selvom du en gang imellem kan støde på problemer med at trække, hvilket kræver specifikke fejlfindingsmetoder at løse.

Takket være iDownloadblog til påmindelsen om, hvor denne funktion flyttede til, er det en af ​​de bevægelser, du enten elsker at bruge med Mac-trackpad eller had, men uanset om det er velkommen at huske præcis, hvor indstillingerne er placeret i OS X.