OS X El Capitan Developer Beta 2 Udgivet til Testing

Apple har udgivet den anden udvikler beta version af OS X El Capitan 10.11 til Mac-brugere, der er en del af det registrerede Apple Developer-program.

Den opdaterede bygning ankommer som 15A204h og er officielt mærket som OS X El Captain Developer Beta 2 1.0, separat er en anden betaversion af OS X Server 5.0 også tilgængelig.

De, der deltager i Mac-udviklerprogrammerne, kan finde overførsler via Mac App Store-softwareopdateringsfunktionen, ellers kan de starte den oprindelige download via Mac Dev Center-webstedet. Bemærk, om du vil opbygge et opstartsprogram til El Capitan installeringsprogram, skal du downloade det friske installationsprogram snarere end opdateringen.

Udviklerens udgivelser er fortsat beregnet til avancerede brugere, der bygger software og test for den fremtidige OS X 10.11-udgivelse, udvikler beta-bygger er buggy og ikke rettet mod offentlig brug. Med det sagt vil Mac-brugere, der ønsker at køre OS X El Capitan Public Beta, kunne gøre det i den kommende måned, ellers vil den endelige udgave være tilgængelig i efteråret.

OS X El Capitan siges at lægge vægt på ydeevne, stabilitet og forbedringer, med mange under-the-hood ændringer, som skal bringe velkomne forbedringer til Mac. Derudover er der håndfuld nye og reviderede funktioner, herunder en revideret Mission Control, en ny delt skærmvisning, en ny system skrifttype, forbedringer til Spotlight søgning og meget mere.

Derudover har Apple også udgivet en anden betaversion af iOS 9, og af Watch OS 2.0 er begge nu også eksklusive for udviklere.