Mac Opsætning: 4K Mac Pro Workstation af en direktør

Denne gang præsenterer vi den fremragende Mac Pro-arbejdsstation fra direktør og videoredaktør Joe S. Lad os lære mere om den hardware og software, der skal bruges i denne Mac-opsætning!

Fortæl os lidt om hvad du gør med din Mac opsætning?

Jeg er direktør, og jeg kan godt lide at lave min egen redigering. Jeg skyder alt fra reklamer til musikvideoer med nogle specielle effekter og en masse farvekorrektion.

Hvilken hardware er inkluderet i din opsætning?

Hastighed er meget vigtigt for mig. Jeg skal kunne redigere uden for mange hikke, så en computer, der er i stand til at håndtere store belastninger, er meget vigtigt for mig. Indtast den nyeste Mac Pro.

Dette er mit gear:

  • Mac Pro (2014-model), konfigureret med 3, 5 GHz 6-core CPU, 64 GB RAM, Dual AMD FirePro D700 GPU'er med 6 GB GDDR5 VRAM hver og 1TB PCIe flash-lagring. Dette er min hovedmaskine, og jeg elsker det!
  • Seiki 39 "4K Display . Hvad kan jeg sige? Screen Real Estate er konge! Jeg var nødt til at justere indstillingerne ganske lidt, da jeg først købte denne skærm, men nu fungerer det godt for det jeg laver. Jeg får se alle mine optagelser i fuld 1080p, da jeg redigerer det med masser af plads til min tidslinje, effekter og seer.
  • Beats Studio Trådløse hovedtelefoner, for det meste fordi jeg ikke kan holde kabler. Lydkvaliteten er ret god, og de er ret behagelige på mine ører, selv efter at de har brugt dem.
  • Apple Wireless Keyboard , Apple Magic Mouse 2 , Apple Airport Express . Som jeg sagde, kan jeg ikke holde kabler.
  • iPad Air 2 at vise prøver til potentielle kunder
  • iPhone 6s at gøre det meste af min e-mail og kommunikation
  • Apple Watch til hurtigere respons
  • MacBook Pro 15 "(2010 model), 2.66 GHz Intel Core i7 CPU, 8 GB RAM og 500 GB SSD, anti-reflekser højere opløsningsvisning. En ældre maskine, men stadig en arbejdshest, dette er min rejse maskine.

Ikke vist: 2 hver USB 3 dobbelt HD-bøsse med 16 TB total harddiskopbevaring.

Hvilke apps bruger du oftest?

De vigtigste apps, jeg bruger, er Final Cut Pro X og Motion.

Jeg bruger stadig DVD Studio Pro, hvis nogen ønsker dvd'er.

Har du nogle opsætningsforslag, du gerne vil dele?

Hvad jeg anbefaler er at bruge dine penge klogt, ikke haste det og få kun hvad du har råd til lige nu. Tag din tid og bygg det perfekte sæt op for dig, for hvad du har brug for, og hvad du vil. Penge er normalt det største problem med noget, så det tog mig et stykke tid at få den maskine jeg ønskede, især Mac Pro, men det var meget værd, da jeg endelig fik det. Tålmodighed!

-

Vil du dele din Mac opsætning med OSXDaily læsere? Gå her for at komme i gang! Og hvis du ikke er helt klar til at dele din egen arbejdsstation endnu, kan du gennemse tidligere Mac-opsætninger her, der er mange gode derude!