Tilføj en tidsstempel til iChat-meddelelser med en tastaturgenvej

Vil du tidstempere en samtale eller en besked i iChat messaging-klienten? Du kan gøre det hurtigt med et tastetryk på iChat-appen i Mac OS X.


For øjeblikkeligt at tilføje en tidsstempel til eventuelle iChat-meddelelser, skal du bare trykke på Command + Shift + K i et chatvindue.

Dette vil indsætte tidsstemplet i meddelelsesvinduet og inkludere det i chatloggen, men det sender ikke en besked, inklusiv tiden, og personen i den anden ende af samtalen vil ikke se tidsstemplet.

Tak til Ryan for den nifty iChat tip! Selvfølgelig er iChat kun tilgængelig på ældre versioner af Mac OS X, og moderne Mac'er bruger i stedet Meddelelser. Nu finder du, at dette ikke er tilgængeligt i meddelelser til Mac, som i stedet vælger timestamp meddelelser automatisk, når en samtale er startet eller genoptaget efter en forsinkelse eller en individuel besked ved at bruge en musepudehandling på meddelelsen for at se Tid sendt eller modtaget.

På Meddelelser til iOS med iPhone eller iPad kan du også få timestampen på enhver meddelelseskonference med en swipe gestus på iPhone.