Sådan bruges Safari Split View på iPad til side-til-side web browsing

Du kan se Safari-fanerne side om side på iPad, så du kan se to websider samtidig på samme skærm. Dette er en stor strømbrugerfunktion og ligner den generelle Split View-evne til iPad, som giver dig mulighed for at se to apps sammen med hinanden, medmindre det er specifikt for Safari-browseren.


Bemærk at brug af Safari Split View på iPad kræver, at iPad er i vandret tilstand, og Split View Safari fungerer ikke i vertikal orienteringstilstand. Det kræver også en moderne version af iOS på iPad, alt andet end 10, 0 har støtte til Safari Split View, hvilket er en anden funktion end den bredere Split View-funktion, som gør det muligt for apps at være side om side.

Brug Safari Split View på iPad

  1. Åbn Safari på iPad og vær sikker på, at iPad er i horisontal tilstand
  2. Tryk og hold på knappen Tabs (det er to firkanter der overlapper hinanden)
  3. Vælg "Åbn splitvisning"
  4. Tryk på webadresselinjen, og åbn en ny webadresse i den nye Safari Split View

Vinduerne Safari Split View kan åbnes, lukkes og rulles gennem uafhængigt af hinanden og indeholder også separate faner i hver side af vinduet Safari Split View.

Du kan også åbne en webside i Safari Split View ved at trykke på og holde på et link på iPad og derefter vælge "Åbn i Split View". Det vil åbne linket til et nyt sidevis Safari-vindue, der ligner hvordan du kan åbne en ny webside i en ny fane.

Hvis du nyder disse funktioner til iPad, vil du også sandsynligvis nyde nogle af de andre mere kraftfulde funktioner, herunder at bruge slide over multitasking på iPad, Split View multitasking og iPad Picture i Picture video-tilstand.

Split View er en iOS-funktion, der er unik for iPad, og det kræver nyere hardwareversioner af iPad med 9, 7 eller 12, 9 "skærme, den er ikke tilgængelig på iPhone eller Mini. Der findes imidlertid også Split View-funktioner på Mac'en.