Hvor højt skal du installere en tv-antenne

Tv-antenner har brug for en klar, uhindret udsigt mod tv-senderen for at opfange stærke signaler, så det er vigtigt at placere din antenne højt nok over jorden for at opnå dette.

Position

Anbring altid antennen højt nok til at fjerne hindringer i nærheden, såsom bygninger og træer. I de fleste tilfælde vil en tag-TV-antenne, der er sikkert monteret og fastgjort til tagskægget i dit hus, modtage et stærkt nok signal til at sikre, at dit tv-billede er klart og stabilt.

Reception

Hvis du ikke har en fri sigtelinje til tv-senderen fra dit tag, har du muligvis brug for en længere mast for at hæve antennens højde, men installer aldrig en antenne mere end 6 fod over monteringsbeslaget. En anden mulighed i dårlige signalområder eller at modtage fjerne tv-stationer er en "langtrækkende" eller forstærket antenne for at forbedre modtagelsen.

Muligheder

På nogle isolerede steder eller afskærmet fra tv-sendere af bakker eller bjerge har du muligvis brug for en forstærket antenne, der er hævet til en betydelig højde for at have enhver chance for at modtage digitale jordbaserede tv-signaler. I dette tilfælde er det værd at overveje alternativer som kabel-tv eller digital satellit-tv, fordi omkostningerne ved installation af et tv-tårn eller antennemast med fyrledninger kan være betydelige ved sammenligning.