Vend gennem en PDF i Finder af OS X

Dette er et virkelig cool trick, der ikke er velkendt; mange dokumenter er lidt interaktive i Finder i Mac OS X uden at skulle åbne filen i et andet program eller endda nødt til at bruge Quick Look. I dette tilfælde kan en PDF-fil, der er flere sider lang, vendes gennem, lige i Finder, selvom ikonstørrelsen er sat til meget lille.

Alt du behøver at gøre er at holde musemarkøren over en hvilken som helst flersidet PDF-fil i Finder for at afsløre et sæt pile .

De to navigationspile dukker op over dokumentikonet, en peger mod venstre, og en peger til højre, og hvis du klikker på disse pile, kan du bladre hele PDF'en direkte på din Macs desktop.

Dette tip er naturligvis lidt mere nyttigt, når dine ikoner vises større, da det afslører flere detaljer om PDF-filen.

Dette udvides end blot PDF-filer selvfølgelig. På en lignende note kan du også afspille lydfiler og afspille film direkte i Finder ved at svæve over dem også ved hjælp af denne samme grundlæggende ide.

Dette er et sjovt tip, der viser opmærksomheden på detaljer i Mac OS X, for selv nogle relativt små detaljer er ikke kun interaktive, men nyttige. Jeg håber vi fortsætter med at se mere pæne små tricks som dette i de kommende versioner af operativsystemet, som de bliver frigivet.