Governor of Poker Game Cheats

"Governor of Poker" er et internetbaseret Flash-spil tilgængeligt på en række hjemmesider. Målet med spillet er at konkurrere i pokerturneringer og kontantspil, vinde alle pengene og købe alle ejendommene i hver by. Snyder kan give dig en fordel i at spille spillet og gøre det hurtigere at nå mål.

Vinder altid

Når dealeren først begynder at uddele kort til spillerne, skal du skrive "POKERTEN" på dit tastatur. Det er muligt, at koden mange ikke fungerer i starten, og du skal muligvis skrive den flere gange. Når koden fungerer, modtager du et es eller en klubkonge i hver hånd. Din hånd vil altid være den bedste hånd. Du bør satse aggressivt for at maksimere det beløb, du tjener pr. Hånd.

Afspil en tabende hånd igen

Når du mister en hånd, skal du vise den tabende hånd og derefter lukke spillet så hurtigt som muligt. Åbn spillet og log ind igen. Den forrige hånd starter nu fra starten. Resultaterne vil være de samme, så husk det, før du prøver at satse.

Næste dag

Når du mangler penge, skal du blot vælge "Ny dag". Når den nye dag er forbi, skal du vælge den igen. Hver dag tjener du penge afhængigt af de ejendomme, du ejer. Når du har penge nok, kan du enten fortsætte med at spille i turneringer eller kontantspil. Du kan også købe alle ejendommene og derefter købe en hest for at rejse til andre byer. Når du har købt en hest, går du videre til et andet niveau med turneringer og spil med højere indsatser. Det andet niveau er betydeligt mere udfordrende end det første.