Sådan kopieres film fra tv til dvd-diske

At nyde film i hjemmets komfort behøver ikke at være dyrt. Kopiering af dine yndlingsfilm fra tv til fremtidig afspilning krævede en gang brug af en videobåndoptager og et VHS-kassettebånd. Du kan nu optage fra dit tv til tomme, skrivbare dvd'er ved hjælp af en dvd-optager. Tilslut dit TV og DVD-optager med et HDMI-kabel for den bedst mulige video- og lydkvalitet. Ellers skal du bruge et RCA-kabel.

Trin 1

Tilslut en DVD-optager til dit tv. Sæt den ene ende af et HDMI-kabel i DVD-optagerens HDMI-port, hvis det er relevant. Sæt den anden ende af HDMI-kablet i tv'ets HDMI-port. Alternativt kan du indsætte den ene ende af et RCA-kabel i DVD-optagerens farvekodede "Line In" -port. Indsæt den anden ende af RCA-kablet i tv'ets farvekodede "Line Out" -port.

Trin 2

Læg en tom, skrivbar DVD i DVD-optageren.

Trin 3

Indstil dit tv til den film, du vil optage på DVD-disken.

Trin 4

Tryk på "Optag" -knappen på DVD-optageren.

Trin 5

Tryk på "Afspil" på dit tv, fjernbetjening eller DVR, hvis filmen ikke afspilles live fra et netværk. Ellers skal du springe dette trin over.

Tryk på "Stop" på DVD-optageren, når filmen slutter. Filmen kopieres fra dit tv til den tomme, skrivbare dvd og kan afspilles når som helst.