Start et FaceTime-opkald fra internettet

Du kan starte et FaceTime-opkald fra enhver webbrowser i Mac OS X eller iOS med en brugerdefineret URL-struktur. Så hvis en bruger eller dig selv klikker på den definerede webadresse, forsøger en ny FaceTime-chat at starte automatisk til det angivne Apple ID, e-mail eller telefonnummer. Dette er et sjovt lille trick, der kan være nyttigt for kontorer, intranet og familier i særdeleshed, selvom det naturligvis også har gyldig brug ud over det.


Tricket til at starte et FaceTime-opkald fra en webadresse via en hvilken som helst webbrowser er at bruge en tilpasning af et standardankermærke, der prefixer det med 'facetime: //' som følgende:

  • FaceTime: // appleid
  • FaceTime: // e-mail @ adresse
  • FaceTime: // phonenumber

Placer det i URL'en, erstatter Apple ID, e-mail-adresse eller telefonnummer, som det er relevant i ankeretiketten, som href = "facetime: // email @ address"

Når en bruger klikker på den korrekt dannede FaceTime-URL, starter FaceTime.app i Mac OS X eller iOS, og et videoopkald startes. I begge tilfælde skal du have et FaceTime-kompatibelt kamera, og FaceTime-appen er installeret, og for opkaldet, der skal udfyldes, skal du også have et gyldigt Apple-id.

Et link vil fungere som dette: FaceTime: OSXDaily. FYI, denne webadresse åbner et FaceTime-opkald til vores gruppemeddelelse. Du er velkommen til at prøve det, selvom jeg ikke kan garantere, at nogen vil svare. Måske ser du dette udstoppede dyr dog:

Du kan tage dette tip et skridt videre og kombinere det med at indstille din Mac til automatisk at svare på FaceTime-opkald fra bestemte e-mails og tal.

Godt godt trick, er det ikke? Hav det sjovt med denne!

* Hvis du ikke har FaceTime på Mac'en, fordi OS X-versionen er ældre, kan du købe FaceTime til Mac til $ 1 fra Mac App Store (App Store-link), men alle nye versioner af OS X inkluderer gratis funktionen i den medfølgende FaceTime-app.

Tak til David for at fortælle os om dette tip og sende det indsendelsen! Hvis du har nogle gode tricks, så lad os det vide!